• LIFE&STYLE

    Η  Μελάνια Τραμπ σε ρόλο «μοντέρνου Άι Βασίλη» μοίρασε δώρα σε μικρά παιδιά

    • NewsRoom


    Η Μελάνια Τραμπ έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με την τελευταία της εμφάνιση, στην ετήσια εκδήλωση «Toys for Tots», να θυμίζει «μοντέρνα Άγιο-Βασιλίτσα».

    Η Μελάνια Τραμπ όπως πάντα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της,  φορώντας ένα κρεμ πουλόβερ και μια ριγέ λευκή και κόκκινη Gucci φούστα (αξίας 1980 δολαρίων) και μία κόκκινη λεπτή ζώνη με κόκκινα κουμπιά στην μπροστινή πιέτα. Και μπορεί η φούστα να ήταν εμπνευσμένη από τις κλασικές στολές του μπέιζμπολ, η Μελάνια Τραμπ φρόντισε να την κάνει πιο χριστουγεννιάτικη, συνδυάζοντάς την με κόκκινες δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

    Το πρόγραμμα «Toys for Tots» παρέχει παιχνίδια και άλλα δώρα σε εκατομμύρια άπορα παιδιά σε όλη την χώρα τα Χριστούγεννα από την δεκαετία του 1940. Φέτος ήταν η τρίτη φορά που η Μελάνια Τραμπ βοήθησε εθελοντικά στην εκδήλωση, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που βρέθηκαν στη Ναυτική βάση Ανακόστια Μπόλινγκ στην Ουάσινγκτον. Μάλιστα τα δώρα είχαν τοποθετηθεί σε δύο ναυτικούς σάκους, οι οποίοι ανέγραφαν πάνω τους το σήμα «Be Best».

    Η εκστρατεία «Be Best» της Μελάνια επικεντρώνεται στην ευημερία των παιδιών, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την καταπολέμηση των κυβερνοεπιθέσεων και της χρήσης ναρκωτικών. Η πρωτοβουλία, μάλιστα, αυτή αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τις διακοσμήσεις των Χριστουγέννων του Λευκού Οίκου, με στολίδια που έφεραν το λογότυπο της.

    Όσο για την χθεσινή εκδήλωση, η Μελάνια Τραμπ μοίρασε απλόχερα πολλές αγκαλιές στα αγόρια και τα κορίτσια που συγκεντρώθηκαν γύρω της ενώ δεν δίστασε να γονατίσει για να μπορεί να μιλά καλύτερα μαζί τους. Κάποια στιγμή, πήρε από το χέρι ένα μικρό κοριτσάκι και το συνόδευσε σε ένα από τα τραπέζια όπου τα παιδιά έφτιαχναν τις δικές τους ευχετήριες κάρτες. Πήρε το κοριτσάκι στην αγκαλιά της και της έδωσε ένα πορτοκαλί μαρκαδόρο για να χρωματίσει την δική του κάρτα.

    Στην ομιλία της, η Πρώτη Κυρία ανέφερε: «Είναι υπέροχο να έρχομαι εδώ για να υποστηρίξω αυτή την σημαντική χριστουγεννιάτικη παράδοση. Η συγκεκριμένη εκδήλωση του Ναυτικού είναι μία από τις αγαπημένες μου εκδηλώσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων». Η ίδια ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που ήταν εκεί για να βοηθήσουν, προτού επαινέσει τους στρατιώτες για τις θυσίες που κάνουν τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειές τους για την χώρα τους.



    ΣΧΟΛΙΑ