ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία βόλτα στη γειτονιά της στην Αθήνα πραγματοποίησε η Μαρί Σαντάλ, θαυμάζοντας τους κρυμμένους θησαυρούς που έχει να προσφέρει μέσα στο χάος η ελληνική πρωτεύουσα.
Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Παύλου Ντε Γκρες μοιράστηκε μία φωτογραφία από τη βόλτα της στον Εθνικό Κήπο, απαθανατίζοντας τους φοίνικες που δεσπόζουν στην είσοδο.
«Αυτή είναι η Αθήνα», έγραψε πάνω στην εικόνα που ανέβασε.

Η οικογένεια του Παύλου Ντε Γκρες έχει μετακομίσει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στον πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας, στην Ηρώδου Αττικού.
Με θέα το Καλλιμάρμαρο και τον Εθνικό Κήπο η οικία τους βρίσκεται χαμηλά στην Ηρώδου Αττικού.
Σημειώνεται ότι λίγο πιο πάνω, δίπλα στο Μέγαρο Μαξίμου, μένει η Άννα Μαρία στο διαμέρισμα που έχει αγοράσει ο Τόμας Φλορ, πατέρας της νύφης της Νίνα Φλορ που έχει παντρευτεί με τον Φίλιππο Ντε Γκρες, η απουσία των οποίων από τον πρόσφατο γάμο του Νικόλαου και της Χρυσής Βαρδινογιάννη συζητήθηκε.
Διαβάστε επίσης:
Μαρί Σαντάλ: Το δικό της savoir vivre – Το βιβλίο της τώρα και στα ελληνικά
Μαρί Σαντάλ-Παύλος Ντε Γκρες: Το πολυτελές σπίτι τους στον πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Toro (Πέτρος Παναγιωτίδης): Εξασφάλισε δάνειο 60 εκατ. δολαρίων
- Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των ΥΠΕΞ Λαβρόφ και Αραγτσί
- Ιρανική επίθεση με drones κατά του διεθνούς αεροδρομίου της Βαγδάτης
- Μαρία Καρυστιανού κατά της προέδρου της δίκης για τα βίντεο των Τεμπών: Δεν υπήρχε λόγος για να ζητήσει αποχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.