• Business

    Forbes: Η Κένταλ Τζένερ είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο

    • NewsRoom

    Model Kendall Jenner poses for photographers upon arrival at the The Fashion Awards 2018 in central London, Monday, Dec. 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)


    Η Kendall Jenner βρέθηκε και φέτος στην κορυφή του καταλόγου με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, σε μια κατάταξη που αντικατοπτρίζει την ολοένα κι αυξανόμενη επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

    Η Κένταλ Τζένερ περπάτησε φέτος σε διάσημες πασαρέλες (Burberry, Versace, Fendi), βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue (μεταξύ πολλών άλλων) και έκανε την μεγάλη της επιστροφή στο σόου της Victoria’s Secret.

    Όλα αυτά την βοήθησαν να παραμείνει το υψηλότερα αμειβόμενο μοντέλο στον κόσμο για το 2018. Η 23χρονη κέρδισε 22,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 12 μήνες μέχρι τον Ιούνιο κατακτώντας την κορυφή των υψηλότερα αμειβομένων μοντέλων, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Forbes. Τα κέρδη της ξεπερνούν ελαφρώς αυτά που έβγαλε πέρυσι, τα οποία ανερχόταν στα 22 εκατομμύρια δολάρια.

    Εκτός από τις πολυάριθμες εμφανίσεις της σε πασαρέλες και εξώφυλλα περιοδικών, πολλά από τα έσοδά της προήλθαν από τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με γνωστές μάρκες όπως οι Estée Lauder, Adidas, Longchamp και Calvin Klein.

    Η Κιμ Καρντάσιαν έσπευσε να συγχαρεί την αδερφή της για τον εντυπωσιακό τίτλο με ένα tweet. «Μπράβο σου αδερφή. Τα κατάφερες!» της έγραψε.

    View this post on Instagram

    always an honor ✨ @victoriassecret

    A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

    Η Κένταλ, πάντως, δεν είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν με υψηλά κέρδη. Σύμφωνα με το Forbes, η νεότερη αδερφή της, η 21χρονη Κάιλι Τζένερ, έβγαλε 166,5 εκατομμύρια δολάρια το ίδιο χρονικό διάστημα, χάρη στην κερδοφόρα αυτοκρατορία της Kylie Cosmetics.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε την εντυπωσιακή ντουλάπα-δωμάτιο της Kendall Jenner μέσα από ένα ξεχωριστό video

     



    ΣΧΟΛΙΑ