• LIFE&STYLE

    Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου τραγουδάει unplugged! (video)

    • NewsRoom


    Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου είναι έτοιμα να ακολουθήσουν τα βήματα του πατέρα τους. Με πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο, τα παιδιά του δε γινόταν να μην έχουν πάρει από το ταλέντο του.

    O μεγάλος γιος του, ο Γιώργος Κακοσαίος, μας έχει ήδη δείξει πως έχει καλλιτεχνική φλέβα. Εκτός από φωνή, έχει γράψει τη μουσική στο τραγούδι «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη», που ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος και έχει γίνει επιτυχία το τελευταίο διάστημα.

    Ο Γιάννης Πλούταρχος, που καμαρώνει για τα παιδιά του, αυτή τη φορά μας έδειξε πως από το ταλέντο του έχει πάρει και η μεγαλύτερη κόρη του, η Κατερίνα Κακοσαίου.

    Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα βίντεο, τόσο στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όσο και στο κανάλι του στο YouTube, με τα δυο του παιδιά να τραγουδάνε το «Αχ Αγάπη» του Γιάννη Πάριου, ενώ εκείνος τα συνοδεύει με την κιθάρα του.

    Το «Αχ Αγάπη» είναι ένα τραγούδι που ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Γιάννης Πάριος του 1979, σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και σε στίχους του Πυθαγόρα.

    Η Κατερίνα και ο Γιώργος έχουν εμφανιστεί επίσης στο διπλό video clip του Γιάννη Πλούταρχου για τις επιτυχίες «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και «Κοίταξέ Με».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Στο κόκκινο» οι εισπράξεις στο Nammos στη συναυλία του Ρέμου – Ο λογαριασμός της κόρης Τραμπ που προκαλεί ίλιγγο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ολυμπία: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα με τον Παύλο και τη Marie Chantal!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ριάνα γίνεται η πρώτη μαύρη που ποζάρει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue



    ΣΧΟΛΙΑ