ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αλαφούζος, ο Ζούλας και ο Δημητριάδης, οι αρρυθμίες στον Alpha, γιατί δεν παίρνουν λεφτά ΣΚΑΪ και Open, τι συνέβη με Τανιμανίδη και «Δράκους» και τα «απόνερα» του Κουφοντίνα
Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στράφηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, καθώς κάποιος δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ με την φωτογραφία της σε σάιτ γνωριμιών της Ρωσίας.
Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή «Το Πρω1νό».
«Την έβαλαν σε site, ετών 39! Την παρουσίασαν από τις φωτογραφίες της ότι είναι από την Ρωσία και ότι δεν της αρέσει να πίνει και να καπνίζει. Να ξέρετε ότι επειδή το είδα, είχε πάρα πολλές κρούσεις», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιοι θα είναι οι 21 τελικοί υποψήφιοι MasterChef; (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναταλία Γερμανού: «Έκρυβα λυσσασμένα την ηλικία μου… Τώρα τη λέω…»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Λόρενς – Δείτε τον σύντροφό της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Αίσιο τέλος στην επιχείρηση απεγκλωβισμού δύτη
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο
- Ιερουσαλήμ: Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους – Τραυματίας παραγωγός του CNN
- Κεφαλογιάννης για αντιπυρική περίοδο: Ο καθαρισμός οικοπέδων είναι ένα από τα βασικά εργαλεία πρόληψης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.