• LIFE&STYLE

    Η Κατερίνα Καινούργιου σε γρήγορη απόδραση στο Παρίσι (pics)

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου

    Πηγή φωτογραφίας: @katken85


    Η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο για ακόμα μία φορά τον αγαπημένο της ευρωπαϊκό προορισμό, το Παρίσι.

    Με απανωτά videos μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρωινή οικοδέσποινα του OPEN μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από την εξόρμησή της.

    Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου αγαπάει το Παρίσι και δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεται. Στα highlights της στο Instagram μπορεί να δει κανείς στιγμιότυπα από τα προηγούμενα ταξίδια της στο Παρίσι.

    Δείτε φωτογραφία από την εξόρμηση της γνωστής παρουσιάστριας:

    Από την άλλη μεριά, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Ant1, Φαίη Σκορδά, επέλεξε να περάσει δύο ευχάριστες μέρες στην πανέμορφη Ρώμη. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη της παρουσιάστριας για την Ιταλία.

    «Buongiorno❤️» έγραψε στην ανάρτησή της, με φόντο το διάσημο Caffe Greco που βρίσκεται στη φημισμένη Via Contotti της ιταλικής πρωτεύουσας. Οι followers της εντόπισαν εύκολα με τα σχόλιά τους τον προορισμό του ταξιδιού της. Η Φαίη Σκορδά που μιλάει άπταιστα ιταλικά, καθώς έχει σπουδάσει στην Μπολόνια, επιλέγει συχνά να ταξιδέψει στη γειτονική χώρα που αγαπά ιδιαίτερα.

    Δείτε φωτογραφία από το Instagram της Φαίης:

    View this post on Instagram

    Buongiorno❤️

    A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

     



    ΣΧΟΛΙΑ