• LIFE&STYLE

    Χαμός στο MasterChef: «Νταβατζιλίκια εγώ στη ζωή μου δεν ανέχομαι» (video)

    • NewsRoom


    Νέα αποχώρηση είχαμε στο MasterChef, το βράδυ της Παρασκευής, με τους Κωνσταντίνο, Φωτεινή και Γιώργο να αναμετρούνται για την παραμονή τους στο σπίτι.

    Έπειτα από μια απαιτητική δοκιμασία, οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, μαζί με τον σεφ αποφάσισαν ότι από το MasterChef αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

    Ο παίκτης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε στην κάμερα:

    «Είμαι στενοχωρημένος. Νιώθω πιεσμένος από όλο αυτό που έγινε. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς. Είχα πολλά να κάνω ακόμα, είτε ατομικά είτε ομαδικά και είμαι σίγουρος ότι θα έπαιζα ρόλο στο να βοηθήσω κάποια άτομα που, ναι μεν είναι καλοί μάγειρες αλλά υστερούν κάπου αλλού. Δεν θα γίνει όμως αυτό».

    Πίσω στο σπίτι, όταν ο Γιώργος επέστρεψε, η Κατερίνα άπλωσε το χέρι για να τον συγχαρεί, ωστόσο εκείνος την αγνόησε.

    «Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη, πήγα να του ευχηθώ συγχαρητήρια αλλά από την πολύ έπαρση δεν τα δέχθηκε. Γιατί είναι το πολύ καλό παιδί…» δήλωσε ειρωνικά στην κάμερα η Κατερίνα.

    Όταν ο Γιώργος τόνισε, μπροστά στους συμπαίκτες του, πως θα τα πει off camera με την Κατερίνα, εκείνη δήλωσε χαρακτηριστικά:

    «Φοβήθηκα που θα μου τα πει off camera! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο. Τρέμω. Νταβατζιλίκια εγώ στη ζωή μου δεν ανέχομαι. Άλλωστε το γράφει και εδώ (σ.σ. το τατουάζ στο χέρι μου), μολών λαβέ… Έλα, σε περιμένω».

    Ο Κωνσταντίνος προσπάθησε αλλά δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει στο διαγωνισμό.

    Ο Κωνσταντίνος προσπάθησε αλλά δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει στο διαγωνισμό. Τι έχει να μας πει; #MasterChefGR Star Channel #StarChannelTv

    Posted by MasterChef GR on Friday, February 21, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ