• LIFE&STYLE

    Η Κατερίνα Καραβάτου παίρνει θέση στην κόντρα Αρναούτογλου – Κανάκη (video)

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καραβάτου


    Η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» σχολίασε τις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη αναφορικά με τη νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

    Μετά, λοιπόν, την προβολή του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε επ’ αυτού, λέγοντας: «Γνώμη για τις εκπομπές, επειδή δεν τις έχω δει, δεν έχω. Έτσι; Ούτε την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ούτε του Αντώνη Κανάκη, επειδή είναι πάρα πολύ αργά για εμένα. Όμως, θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα. Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα γι’ αυτήν την ιστορία. Ότι σε μια τέτοια εποχή το να βγαίνει μια τέτοιου είδους διαμάχη, αυτό μου φαίνεται εμένα περίεργο.

    Δηλαδή, αν πραγματικά ο Αντώνης αισθανόταν ότι αυτό συμβαίνει, θα μπορούσε να τα βρει με τον Γρηγόρη σε ένα επίπεδο όχι δημόσιο. Θα μπορούσε να τον πάρει ένα τηλέφωνο και να του πει “γιατί ρε φίλε;” ή αν δεν θέλει να τον πει φίλο γιατί μπορεί να μην είναι πια. Να του έλεγε “έλα να το βρούμε μεταξύ μας”. Γιατί το να συμβαίνουν τέτοιες κόντρες σε μια τέτοια περίοδο μου κάνει και μένα λίγο περίεργο».

    Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου:



    ΣΧΟΛΙΑ