• LIFE&STYLE

    Η “καυτή μάχη” των αγγέλων

    • NewsRoom


    Τα μοντέλα της Victoria’s Secret Candice Swanepoel και Behati Prinsloo σε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση  που αφήνει άφωνο  τον αντρικό πληθυσμό. Το όμορφο μοντέλο  Candice Swanepoel δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κοντράρεται με την συνάδελφό της Behati Prinsloo σε μια παραλία. Φορώντας μόνο το μπικίνι τους, οι δύο άγγελοι ποζάρουν με την πιο  προκλητική τους  στάση.

    aggelakia,.7

    Η πανέμορφη  Candice Swanepoe ένα μοντέλο από την Νότια Αφρική, έγινε διάσημη από τη δουλειά της ως μοντέλο της Victoria’s Secret, όταν το 2008 έγινε και κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας. Μιλάει Αφρικανικά , αγγλικά και πορτογαλικά. Είναι φίλοι με την  συνάδελφό της και άγγελος της Victoria Secret Άγγελος Behati Prinsloo και βρετανικό μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley.

    aggelakia.90

    Η Behati Prinsloo, ένα εξίσου γνωστό μοντέλο γεννημένη στην Αφρική, έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών της θαυμαστών και όχι μόνο. Έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις αλλά η τελευταία, μαζί με την φίλη της προβλέπεται να πάρει αρκετές καρδούλες στο  Instagram.

    aggelakia.3

    Victorias Secret, London, Fashion Show, Greg Kessler, 2014, December
    Victorias Secret, London, Fashion Show, Greg Kessler, 2014, December



    ΣΧΟΛΙΑ