array(0) {
}
        
    
Menu
4.14%
Τζίρος: 195.36 εκατ.

Δένδιας για δίκη Χρυσής Αυγής: Ιστορικός σταθμός για την ελληνική Δικαιοσύνη η τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση

Life & Style

Η γαλαζοαίματη που αποφάσισε να εγκαταλείψει την βασιλική «καριέρα» για να γίνει influencer (pics)

Comments

Την πιο περίεργη, ίσως, απόφαση πήρε μια γαλαζοαίματη, όταν ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τον βασιλικό της τίτλο, προκειμένου να μπορεί ελεύθερη να ακολουθήσει καριέρα…Influencer, κάτι που δεν επιτρεπόταν σε συνδυασμό με τα βασιλικά της καθήκοντα.

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Μάρθα της Νορβηγίας, η οποία φημίζεται για τη ζωηράδα της, ενώ τα καπρίτσια της φαίνεται να έχουν φέρει αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια της βόρειας χώρας. Τελευταίο «επεισόδιο» είναι και αυτό της ανακοίνωσής της πως θέλει να γίνει influencer, όνειρο για το οποίο, μάλιστα, δήλωσε διατεθειμένη να εγκαταλείψει τον βασιλικό της τίτλο.

Πριγκίπισσα Μάρθα της Νορβηγίας

Υπενθυμίζεται ότι, λίγο καιρό νωρίτερα, η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σαμάνο σύντροφό της, Ντουρέκ, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Αρί Μπεν, σπάζοντας κόλα τα ταμπού που αφορούν σε γυναίκες έναντι αντρών και δη γαλαζοαίματες. Λίγο αργότερα, κατηγορήθηκε πως εκμεταλλεύτηκε την βασιλική της ιδιότητα για επιχειρηματικούς σκοπούς, όταν η ίδια και ο σύντροφός της, έδωσαν μια ομιλία στην Νορβηγία, με τίτλο «Η πριγκίπισσα και ο σαμάνος», υποσχόμενοι πως θα βοηθήσουν τους παραβρισκόμενους σε μια «αυτοανακάλυψη».

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ με τον σύντροφό της, τον σαμάνο Ντουρέκ
Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ με τον σύντροφό της, τον σαμάνο Ντουρέκ
Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ με τον σύντροφό της, τον σαμάνο Ντουρέκ

Αυτή τη φορά, η πριγκίπισσα Μάρθα αναστατώνει την οικογένειά της, αλλά και ολόκληρη την Νορβηγία, ανακοινώνοντας μέσω Instagram πως παραιτείται από τον τίτλο της «πριγκίπισσας», τουλάχιστον σε επιχειρηματικά θέματα, ενώ θα διατηρεί τον τίτλο όταν αντιπροσωπεύει την νορβηγική βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με το People.

Όπως έγραψε συγκεκριμένα, «Το γεγονός ότι χρησιμοποίησα τον τίτλο «πριγκίπισσα» την περιοδεία μου, έχω ξαναπεί πως ήταν λάθος και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Ήταν ένα λάθος και καταλαβαίνω την αντίδραση που προκάλεσε η χρήση του με αυτό τον τρόπο. Οι διάφορες αντιδράσεις είναι πάντα κάτι που λαμβάνω σοβαρά υπόψη και, σε συνεργασία με την οικογένειά μου, διαπιστώσαμε ότι είναι καλύτερο να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Από εδώ και στο εξής, δεν θα χρησιμοποιώ τον τίτλο της πριγκίπισσας σε εμπορικό πλαίσιο. Δηλαδή, σε εμπορικό πλαίσιο θα χρησιμοποιώ μόνο το όνομά μου, Μάρθα Λουίζ».

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ με τον πρώην σύζυγό της, Αρί Μπεν

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, η πριγκίπισσα της Νορβηγίας άνοιξε έναν νέο λογαριασμό στο Instagram, με το όνομα «@martha.louise.intuitive», όπου έκανε το ντεμπούτο της με μια ανάρτηση που ανέφερε: «Είμαι απλά η Μάρθα Λουίζ. Ας ανακαλύψουμε την ζωή και ας συνεχίσουμε τις περιπέτειες μαζί».

Η πριγκίπισσα Μάρθα της Νορβηγίας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

OPEN: Αποχωρεί η Ιζαμπέλα Σασλόγλου από τη Διεύθυνση Προγράμματος
Σε ποιον ανήκουν τα μέσα ενημέρωσης της Ευρώπης;
Ο Μπραντ Πιτ στην Αθήνα με το yacht του Έρικ Βασιλάτος
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Στεφανίας στα νότια προάστια
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πώς εγκατέλειψε τη Σαουδική Αραβία μέσα στη νύχτα
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας: Έντονες αντιδράσεις για τη συνέντευξη Κουφοντίνα – «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»
Σαρλ Λεκλέρκ: Ο γάμος και η Ferrari Testarossa του 1957 στο Μονακό
Σλούκας, Όσμαν και Γκριγκόνις λένε «ευχαριστώ» στις γυναίκες που τους εμπνέουν καθημερινά (video)
Φήμες ότι σκοτώθηκε ο Ταραντίνο από ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ – Διαψεύδουν πηγές κοντά στον σκηνοθέτη
3.092.699 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Φεβρουάριο