• LIFE&STYLE

    Η γαλαζοαίματη που αποφάσισε να εγκαταλείψει την βασιλική «καριέρα» για να γίνει influencer (pics)

    • NewsRoom


    Την πιο περίεργη, ίσως, απόφαση πήρε μια γαλαζοαίματη, όταν ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τον βασιλικό της τίτλο, προκειμένου να μπορεί ελεύθερη να ακολουθήσει καριέρα…Influencer, κάτι που δεν επιτρεπόταν σε συνδυασμό με τα βασιλικά της καθήκοντα.

    Ο λόγος για την πριγκίπισσα Μάρθα της Νορβηγίας, η οποία φημίζεται για τη ζωηράδα της, ενώ τα καπρίτσια της φαίνεται να έχουν φέρει αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια της βόρειας χώρας. Τελευταίο «επεισόδιο» είναι και αυτό της ανακοίνωσής της πως θέλει να γίνει influencer, όνειρο για το οποίο, μάλιστα, δήλωσε διατεθειμένη να εγκαταλείψει τον βασιλικό της τίτλο.

    Πριγκίπισσα Μάρθα της Νορβηγίας

    Υπενθυμίζεται ότι, λίγο καιρό νωρίτερα, η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σαμάνο σύντροφό της, Ντουρέκ, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Αρί Μπεν, σπάζοντας κόλα τα ταμπού που αφορούν σε γυναίκες έναντι αντρών και δη γαλαζοαίματες. Λίγο αργότερα, κατηγορήθηκε πως εκμεταλλεύτηκε την βασιλική της ιδιότητα για επιχειρηματικούς σκοπούς, όταν η ίδια και ο σύντροφός της, έδωσαν μια ομιλία στην Νορβηγία, με τίτλο «Η πριγκίπισσα και ο σαμάνος», υποσχόμενοι πως θα βοηθήσουν τους παραβρισκόμενους σε μια «αυτοανακάλυψη».

    Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ με τον σύντροφό της, τον σαμάνο Ντουρέκ
    Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ με τον σύντροφό της, τον σαμάνο Ντουρέκ
    Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ με τον σύντροφό της, τον σαμάνο Ντουρέκ

    Αυτή τη φορά, η πριγκίπισσα Μάρθα αναστατώνει την οικογένειά της, αλλά και ολόκληρη την Νορβηγία, ανακοινώνοντας μέσω Instagram πως παραιτείται από τον τίτλο της «πριγκίπισσας», τουλάχιστον σε επιχειρηματικά θέματα, ενώ θα διατηρεί τον τίτλο όταν αντιπροσωπεύει την νορβηγική βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με το People.

    Όπως έγραψε συγκεκριμένα, «Το γεγονός ότι χρησιμοποίησα τον τίτλο «πριγκίπισσα» την περιοδεία μου, έχω ξαναπεί πως ήταν λάθος και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Ήταν ένα λάθος και καταλαβαίνω την αντίδραση που προκάλεσε η χρήση του με αυτό τον τρόπο. Οι διάφορες αντιδράσεις είναι πάντα κάτι που λαμβάνω σοβαρά υπόψη και, σε συνεργασία με την οικογένειά μου, διαπιστώσαμε ότι είναι καλύτερο να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Από εδώ και στο εξής, δεν θα χρησιμοποιώ τον τίτλο της πριγκίπισσας σε εμπορικό πλαίσιο. Δηλαδή, σε εμπορικό πλαίσιο θα χρησιμοποιώ μόνο το όνομά μου, Μάρθα Λουίζ».

    Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ με τον πρώην σύζυγό της, Αρί Μπεν

    Μετά από αυτή την ανακοίνωση, η πριγκίπισσα της Νορβηγίας άνοιξε έναν νέο λογαριασμό στο Instagram, με το όνομα «@martha.louise.intuitive», όπου έκανε το ντεμπούτο της με μια ανάρτηση που ανέφερε: «Είμαι απλά η Μάρθα Λουίζ. Ας ανακαλύψουμε την ζωή και ας συνεχίσουμε τις περιπέτειες μαζί».

    Η πριγκίπισσα Μάρθα της Νορβηγίας



    ΣΧΟΛΙΑ