Η δημόσια τηλεόραση της Κύπρου τοποθετήθηκε επίσημα μετά από την κίνηση της Ελένης Φουρέιρα να σχηματίσει τον αλβανικό αετό μαζί με τον Eugent Bushpepa, που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στη Eurovision. Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο, έκανε το σήμα του αετού της Αλβανίας, γεγονός που έχει σχολιαστεί ήδη σημαντικά σε όλα τα μέσα.
«Το ΡΙΚ είναι στη Λισαβόνα για ένα μουσικό διαγωνισμό. Δεν ασχολείται με παραφιλολογίες και οτιδήποτε άλλο εκτός ουσίας. Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό και η Ελένη κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της», διαμηνύει εκπρόσωπος του ΡΙΚ θέλοντας να ρίξει τους τόνους και να προσπεράσει όλα όσα τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης καταλογίζουν στην εκπρόσωπο της Κύπρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάλος με τον αλβανικό αετό της Ελένης Φουρέιρα-Τι απαντά η ίδια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτική η Νατάσα Καλογρίδη: Ο Λυκουρέζος είναι… (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Καρόλου και της Καμίλα σε Αθήνα και Κρήτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Βέλγιο, ελεύθερα: Ταχύτερος ο Αντονέλι
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους που οδηγούν εκτός Αττικής
- Πυροσβεστική: Ρεκόρ με 13 συλλήψεις σε δύο μέρες για πυρκαγιές από εγκληματική αμέλεια – Στο 92% οι φωτιές από αμέλεια
- Ευρωαγορές: Πιέσεις από την άνοδο του πετρελαίου και το sell off στις μετοχές ημιαγωγών

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.