ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο ιστορικό Καφέ Florian στη Βενετία η Νατάσα Καλογρίδη, μιλώντας στον Νίκο Κοκλώνη, περιέγραψε πως βλέπει τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Τον περιέγραψε ως ένα «υπέροχο άνθρωπο» και «μεγάλο καλλιτέχνη, που εκφράζει τα συναισθήματά του με ποίηση και ζωγραφική».
«Ζω πολύ ωραίες στιγμές αυτή την εποχή… Πριν γνώριζα τη δουλειά του, δεν γνώριζα την προσωπικότητά του, την καθημερινότητά του, πώς συμπεριφέρεται… Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, ευγενικός, καλλιτέχνης… Είναι μεγάλος καλλιτέχνης, ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Τα συναισθήματά του τα εκφράζει με ποίηση, με ζωγραφική. Η αλήθεια είναι ότι τον εμπνέω. Και πολύ ευγενικός! Είναι πολύ ευγενικός, προστατευτικός! Είναι συγκινητικό αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Νατάσα Καλογρίδη.
https://youtu.be/uqzUo1lBw78
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικό ρέυμα: Τι φέρνουν οι αρνητικές τιμές στην αγορά ενέργειας
- Loulis Food: Γιατί επενδύει στην Kenfood
- Τι συμβαίνει στον Σκάι, το deal Ευαγγελάτου – Τατιάνας, λιγότερος Πορτοσάλτε, τι θα κάνει η Μενεγάκη, αλλαγές στα κανάλια
- Γουόρεν Μπάφετ : Τι θα κάνει με τα 334 δισ. δολάρια μετρητά; Άραγε περιμένει την «τέλεια καταιγίδα» για να κινηθεί;
