Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η φωτογραφία που δείχνει την Ελένη Φουρέιρα να σχηματίζει τον αλβανικό αετό μαζί με τον Eugent Bushpepa, που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στη Eurovision. Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η γνωστή τραγουδίστρια το αριστερό, και έτσι από κοινού σχημάτισαν το σύμβολο της αλβανικής σημαίας.
Η ίδια έδωσε την δική της απάντηση για τη φωτογραφία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram :
«Η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει λαούς. Εγώ γι΄αυτό βρίσκομαι εδώ και δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαρμακευτική πολιτική: Τι ζητούν Θ. Τρύφων και Ο. Παπαδημητρίου ενόψει των εξαγγελιών του πρωθυπουργού
- Premier League: Έρευνα για πληρωμές σε κρυπτονομίσματα και δεσμευμένα 11,65 εκατ. ευρώ
- Ολυμπιακός: 82,75 εκατ. ευρώ έσοδα αυτό το καλοκαίρι από εννέα πωλήσεις παικτών!
- Τι πιστεύει τώρα ο Buffett, η έκπληξη σε Eurobank, ΕΤΕ, Πειραιώς, Alpha, δείπνο ΚΜ-Στουρνάρα, πότε κλείνει το deal Φωτακίδη – Γουάτσα, το road show του Εξάρχου, πότε ανακοινώνει κόμμα ο Σαμαράς, ποιος τραπεζίτης πήρε yacht 103 μέτρων, τι θα γίνει στο One&Only και μια hot (πολύ hot) ιστορία σε εφοπλιστική βίλα της Μυκόνου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.