Στην Αμερική βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία μοιράστηκε μία τολμηρή φωτογραφία της, με φόντο τους πολυσύχναστους δρόμους της λατρεμένης Νέας Υόρκης.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Κόκκαλη, ανέβασε μία φωτογραφία της, στην οποία απολαμβάνει τη θέα από το μπαλκόνι της γυμνή.

1

Στο συγκεκριμένο φωτογραφικό κλικ, η Δήμητρα Ματσούκα στέκεται μπροστά από μία τζαμαρία με γυρισμένη την πλάτη στον φακό, να παρατηρεί τον δρόμο, από τον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διαμένει.

«Πρώτος όροφος», έγραψε στη λεζάντα, αποκαλύπτοντας ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στο φημισμένο Σόχο της Νέας Υόρκης.

Η Δήμητρα Ματσούκα στο Σόχο
Η Δήμητρα Ματσούκα στο Σόχο

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

Σήλια Κριθαριώτη και Νίκος Τσάκος γιορτάζουν 24 χρόνια γάμου

Βασίλης Μπισμπίκης: Νέο βίντεο από το κρητικό γλέντι στη Μεταμόρφωση – Χορεύει με Μιχάλη Αεράκη και Δανάη Παππά