ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Δέσποινα Μοιραράκη μένει σπίτι και όπως οι περισσότερες κυρίες στην καραντίνα αποφάσισε να βάψει μόνη της τα μαλλιά της και μάλιστα μπροστά στην κάμερα.
H επιχειρηματίας, έκατσε μπροστά στον καθρέφτη της άνοιξε την κάμερα του κινητού και εξήγησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο ότι αγόρασε μια βαφή από το φαρμακείο και ξεκίνησε να τα βάφει κυρίως για να καλύψει τα λευκά.
«Στην εποχή του κορωνοϊού όλα γίνονται! Βάφουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι… Μόνοι μας! Μένουμε στο σπίτι, φροντίζουμε και περιποιούμαστε τον εαυτό μας μόνοι μας» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στα social media.
https://www.instagram.com/p/B-uTHS4pBue/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Η δωδεκάμηνη τουριστική περίοδος είναι εφικτή στην χώρα μας
- Μακρόν: Υπερ της ενίσχυσης της ποινικοποίησης των αντισημιτικών και ρατσιστικών πράξεων
- Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο της Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας 2026
- Instant Win: Η νέα εμπειρία διασκέδασης στα καταστήματα Allwyn – Kέρδη στη στιγμή έως €500 σε χιλιάδες τυχερούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.