• LIFE&STYLE

    Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ουίλιαμ και της Κέιτ – Αφιερωμένη στους εργαζομένους της πρώτης γραμμής

    • NewsRoom
    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον


    Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έφτιαξε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα, η οποία φέτος είναι ειδικά αφιερωμένη στο προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας, που μάχεται στην πρώτη γραμμή απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού.

    Τη φωτογραφία μοιράστηκε κάποιος φαν στην σελίδα Royalty 101 στο Facebook και δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα από το παλάτι του Κένσινγκτον.

    «Σε όλο το εκπληκτικό προσωπικό του NHS. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά», φέρεται να είναι το μήνυμα στην κάρτα.

    Στο εσωτερικό της, υπάρχει ένα χειρόγραφο σημείωμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, σύμφωνα με το βρετανικό Hello. Σε αυτό γράφει: «Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για όλη την αφοσίωση και τις θυσίες που κάνατε φέτος. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες». Η κάρτα είναι υπογεγραμμένη από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

    Δεν είναι γνωστό πού τραβήχτηκε η φωτογραφία, αλλά οι Κέιμπριτζ πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του lockdown στην κατοικία τους στο Άνμερ Χολ στο Νόρφολκ και επίσης, οι προηγούμενες χριστουγεννιάτικες κάρτες τους έχουν φωτογραφίες από εκεί.

    Η λήψη είναι σαφώς πιο εορταστική από την χριστουγεννιάτικη κάρτα του 2019, στην οποία η οικογένεια πόζαρε πάνω σε μια vintage μοτοσικλέτα, μάλλον το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου.

    Διαβάστε επίσης:

    Πρώτη συνάντηση για βασίλισσα Ελισάβετ, Ουίλιαμ, Κέιτ, Καμίλα και Κάρολο μετά από 9 μήνες

    Θλίψη στην οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον – Έχασαν τον αγαπημένο τους σκύλο, Λούπο

    Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος και απέβαλε



    ΣΧΟΛΙΑ