• LIFE&STYLE

    Οι χαμένοι των Oscar κερδίζουν sex toys

    Oscars


    Την βραδιά των Οscar την περιμένει πως και πως ολόκληρος ο πλανήτης. Όμως σίγουρα οι πιο ανυπόμονοι είναι οι υποψήφιοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες, καθώς και φέτος θα κερδίσουν ουκ ολίγα δώρα, ακόμα και αν δεν κρατήσουν στα χέρια τους το χρυσό αγαλματίδιο.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, οι φετινοί υποψήφιοι θα έχουν την τύχη να παραλάβουν δώρα, αξίας 200.000 δολαρίων, που μεταξύ άλλων, είναι μία δωρεάν θεραπεία για ανόρθωση στήθους, παιχνίδια του σεξ και ταξίδια στο Ισραήλ και την Ιαπωνία.

    gift-bag_acuw

    Τα δώρα προσφέρουν εταιρίες που στοχεύουν να επωφεληθούν από τα φώτα της δημοσιότητας που συγκεντρώνει ο κορυφαίος κινηματογραφικός θεσμός. Το πιο ακριβό δώρο που περιλαμβάνει το πολυτελές «καλάθι» είναι ένα 10ήμερο ταξίδι στο Ισραήλ -αξίας 55.000 δολαρίων- ενώ ακολουθεί ένα ταξίδι στη Ιαπωνία, αξίας 45.000 δολαρίων.

    Ανάμεσα σε αυτά, που προορίζονται για τους υποψηφίους των βραβείων, είναι η δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτων Αudi (για ένα έτος), ένα δώρο ιδιαίτερα ελκυστικό στα μάτια των ανδρών υποψηφίων.

    Οι γυναίκες από την άλλη, θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί για όλη τους τη ζωή, να αγοράσουν κάποια καλλυντική κρέμα για το σώμα, καθώς τους τις προσφέρει εφ’ όρου ζωής, η εταιρία Lizora καθώς επίσης και την προσφορά για λιποαναρρόφηση. Επίσης, προσφέρεται μία δωροεπιταγή για ανόρθωση στήθους. Η μέθοδος λέγεται «vampire breast lift», κοστίζει 1.900 δολάρια και προσφέρει ένα στητό και σφριγηλό στήθος, με τη χρήση του αίματος του ασθενούς.



    ΣΧΟΛΙΑ