• Business Of Fashion

    Η Μαριάννα Λάτση στα Όσκαρ με τουαλέτα Vrettos Vrettakos από κρύσταλλα Swarovski

    • NewsRoom

    Μαριάννα Λάτση και Φίλιππος Κούρκουλος


    Υπέρλαμπρη με τουαλέτα Vrettos Vrettakos εμφανίστηκε στα Όσκαρ 2020, η Μαριάννα Λάτση, συνοδευόμενη από τον γιο της, Φίλιππο Κούρκουλο.

    Μητέρα και γιος περπάτησαν το κόκκινο χαλί της σπουδαιότερης τελετής απονομής βραβείων του Χόλιγουντ, που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας -για μας- στο Dolby Theatre, στο Λος Άντζελες.

    Η γνωστή επιχειρηματίας ταξίδεψε μαζί με τον 22χρονο Φίλιππο στην Πόλη των Αγγέλων προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την απονομή.

    Φορώντας μια μακριά τουαλέτα σε ασημί απόχρωση, δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, η Μαριάννα Λάτση σίγουρα συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες κυρίες της λαμπερής βραδιάς.

    Η ξεχωριστή αυτή δημιουργία του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή αποτελείται από συνολικά 750.000 κρύσταλλα Swarovski και silk τούλι chiffon, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένη για την 92η τελετή απονομής των Όσκαρ και την κ. Λάτση.

    Μαριάννα Λάτση και Φίλιππος Κούρκουλος

    Τα μαλλιά της επέλεξε να κρατήσει κάτω, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικό, αλλά λαμπερό, ιδανικό για την εν λόγω περίσταση.

    Με ένα υπέρκομψο μαύρο σμόκιν και γυαλιά ηλίου στάθηκε στο πλευρό της μητέρας του, ο Φίλιππος Κούρκουλος.

    Φωτογραφία της Μαριάννας Λάτση και του Φίλιππου Κούρκουλου μοιράστηκε στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, ο Βρεττός Βρεττάκος.



    ΣΧΟΛΙΑ