• LIFE&STYLE

    Οι Anonymous “χτύπησαν” την Τράπεζα της Ελλάδος ( Video)


    Επίθεση κατά της ιστοσελίδας της Τράπεζας της Ελλάδος εξαπέλυσαν οι Anonymous, οι οποίοι την ανάγκασαν να “βγει” εκτός λειτουργίας για έξι ώρες. Οι Anonymous εξαπέλυσαν μια DDOS επίθεση , όπως οι ίδιοι αναφέρουν, μια νέα επίθεση κατά της διαφθοράς στο τραπεζικό σύστημα, βάζοντας ως στόχο την Τράπεζα της Ελλάδος.
    Με προειδοποιητικό μήνυμα, οι Anonymous, είχαν ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο πως προτίθενται να στραφούν ενάντια στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όπως ο Ίκαρος, οι γνωστές δυνάμεις πέταξαν πολύ κοντά στον ήλιο και ήρθε ο καιρός να δουν τα φτερά τους να καίγονται».

    Στις 2 Μαΐου στο YouTube είχε ανέβει video διάρκειας 1:35, όπου οι Anonymous ανακοίνωσαν την επίθεση στο site της Τράπεζας της Ελλάδoς. Το συνόδευαν με κείμενο που ξεκινούσε με τη φράση “Ο Όλυμπος θα πέσει. Ο Ίκαρος βρήκε το δρόμο του να γυρίσει στην Ελλάδα (…) Σήμερα η επιχείρηση Ίκαρος μπήκε στην επόμενη φάση. Για σήμερα, ρίξαμε επανειλημμένα το site της Τράπεζας της Ελλάδoς”. Υποστηρίζουν πως η επίθεση στην ΤτΕ είναι η πρώτη της εκστρατείας 30 ημερών κατά τραπεζών σε όλο τον κόσμο.

    Διαβάστε ακόμα: 

    http://www.mononews.gr/ti-ekanes-sto-dasos-me-afise-i-mama-mou-sigklonizi-i-ipothesi-tis-4chronis-marias/42355

    Διαβάστε: 

    http://www.mononews.gr/noumero-sok-i-trapezes-echoun-rithmisi-dania-eos-ke-6-fores/42341



    ΣΧΟΛΙΑ