• LIFE&STYLE

    H safe επιλογή του black dress της Μαρέβα Μητσοτάκη

    • NewsRoom
    Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. Επικεφαλής Z+D

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη


    Στο επίσημο δείπνο για τον Κινέζο πρόεδρο

    Επίσημο δείπνο παρέθεσε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προς τιμήν του Κινέζου προέδρου, του οποίου η επίσκεψη στη χώρα μας ολοκληρώθηκε σήμερα.

    Στο δείπνο το παρών έδωσε πλήθος σημαντικών προσώπων της ελληνικής πολιτείας, όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αυτή τη φορά δεν συνοδευόταν από την σύντροφό του, Μπέττυ Μπαζιάνα, η η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης με την σύζυγό του, Μαρίνα, αλλά και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου.

    Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης
    Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ με τον προκόπη Παυλόπουλο και την Γιάννα Αγγελοπούλου
    Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη

    Η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της επίσημης βραδιάς ήταν χαλαρή και ευχάριστη. Οι κυρίες έλαμψαν μέσα στα επίσημα ενδύματά τους, σε μια τελετή που τα είχε πραγματικά όλα: καλή διάθεση, πολιτικά ζητήματα, σύσφιξη σχέσεων, αλλά και την πολυσυζητημένη θερμή χειραψία του Αλέξη Τσίπρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

    Μαρέβα Μητσοτάκη και Γιάννα Αγγελοπούλου
    Ευγενία Μανωλίδου, Μαρέβα Μητσοτάκη, Λίνα Μενδώνη

    Ξεχωριστή ήταν για ακόμη μια φορά η παρουσία της Μαρέβα Μητσοτάκη στο επίσημο δείπνο για τον Κινέζο πρόεδρο. Η πρώτη κυρία της Ελλάδας επέλεξε το λεγόμενο black dress, δηλαδή μια μαύρη μακριά τουαλέτα σε εφαρμοστή γραμμή, που αναδείκνυε τέλεια τη σιλουέτα της, κάνοντάς την να δείχνει ιδιαίτερα κομψή.

    Κώστας Μπακογιάννης, Γιάννα Αγγελοπούλου
    Μαριάννα Βαρδινογιάννη

    Από την άλλη, η πάντοτε εντυπωσιακή Γιάννα Αγγελοπούλου διάλεξε ένα κατακόκκινο σύνολο, σε μεταξένια υφή, για να τιμήσει τον Κινέζο πρόεδρο. Η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε ένα λευκό φόρεμα σε άνετη γραμμή, με μια ζώνη που έδενε στη μέση, ενώ η Ευγενία Μανωλίδου φόρεσε ένα μπλε ρουά φόρεμα σε κλασσική γραμμή.

    Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης
    Γιώργος Κουμεντάκης, Γιάννα Αγγελοπούλου, Κωστής Χατζηδάκης
    Από το επίσημο δείπνο για την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου
    Αλέξης Τσίπρας



    ΣΧΟΛΙΑ