• LIFE&STYLE

    H Helen Mirren υπέροχη στα 72: Άλλαξα τα φρύδια μου και δείχνω νεότερη (plus ρεπορτάζ αγοράς)

    • NewsRoom

    Actress Helen Mirren poses for a portrait in promotion of her role playing the heiress to the Winchester fortune in the upcoming film “Winchester” in Los Angeles, California, U.S., January 29, 2018. REUTERS/Mike Blake


    Η αλήθεια είναι πως όσο συμφιλιωμένες κι αν είμαστε με την εικόνα μας, όσο κι αν αγαπάμε τον εαυτό μας, τα σημάδια του χρόνου πάνω μας μας ενοχλούν. Αναζητούμε διαρκώς τρόπους να δείχνουμε πιο νέες, πιο όμορφες, πιο περιποιημένες. Και το ευχάριστο είναι πως υπάρχουν στην αγορά πολλές αξιόπιστες προϊοντικές προτάσεις για να μας βοηθήσουν! Η οσκαρική Helen Mirren ωστόσο μας λέει ότι δεν αρκεί μόνο αυτό.

    Πρέπει να παρατηρούμε τον κόσμο γύρω μας και όταν βλέπουμε κάτι όμορφο να τους ρωτάμε γι αυτό. Μια τέτοια ερώτηση άλλωστε μπορεί να ευθύνεται για το πόσο νεότερη και όμορφη δείχνει στα 72 της!

    ACTRESS HELEN MIRREN ARRIVES BACK HOME WITH HER OSCAR.PIX RUSSELL CLISBY.

    “Θα σας πω κάτι που έκανα πρόσφατα, το οποίο μου αρέσει πολύ! Άλλαξα τα φρύδια μου. Για την ακρίβεια έκανα τατουάζ και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Είχα βαρεθεί τόσο πολύ τα μικρά αραιά μου φρύδια που μου πρόσθεταν χρόνια. Όταν είδα μια φίλη μου να αλλάζει δοκιμάζοντας τατουάζ φρυδιών το πήρα απόφαση. Σκέφτηκα αμέσως πως δείχνουν τόσο υπέροχα πάνω της… Γιατί όχι λοιπόν; Έκαναν τεράστια διαφορά στο πρόσωπό μου. Το πρωί που ξυπνάω και κοιτάζομαι στον καθρέπτη δεν έχω μακιγιάζ αλλά τουλάχιστον… έχω ωραία φρύδια”, δήλωσε η ηθοποιός στην Daily Mail και μας έκανε να σκεφτούμε πόσο ωραίο είναι να δοκιμάζεις νέα πράγματα σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι.

    Μπορείς να βρεις κι εσύ το microblading τατουάζ φρυδιών εύκολα και στην Ελλάδα αλλά αν δεν θες να φτάσεις ως εκεί υπάρχουν προϊόντα που θα βοηθήσουν τα φρύδια σου να δείχνουν πιο όμορφα, πυκνά και περιποιημένα:

    Κάθε σετ περιλαμβάνει δύο αποχρώσεις μεταξένιας πούδρας, ένα κερί τελειοποίησης/σεταρίσματος, ένα υψηλής ποιότητας μεταλλικό μίνι τσιμπιδάκι για να αφαιρείτε ακόμη και τις πιο απειροελάχιστες τριχούλες, ένα γωνιώδες μίνι πινέλο, ένα μίνι βουρτσάκι, και δύο καθρεφτάκια (το ένα μεγεθυντικό).

    Χρησιμοποιείται μόνο του ή πάνω από μολύβια και σκιές ματιών και είναι συμβατό με όλους τους τύπους τριχών και χρωμάτων.

    Φίνα πούδρα σε σκόνη για τα φρύδια, η οποία συνδυάζεται με ένα ειδικό απλικατέρ που γεμίζει τα κενά, δίνοντας ρεαλιστικό όγκο στα φρύδια.

    Δημιουργήθηκε σύμφωνα με την μακροχόνια τεχνική της Bobbi Brown να χρησιμοποιεί πούδρα στα φρύδια για ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα…

    Διαβάστε τη συνέχεια και μάθετε πληροφορίες για τα προϊόντα στο www.coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανάσταση στην πόλη: Φοράμε παστέλ φορέματα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα οικονομικά Zara σκουλαρίκια που δείχνουν τέλεια στο Instagram!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανοιξιάτικα θηλυκά φορέματα για smart casual εμφανίσεις



    ΣΧΟΛΙΑ