• LIFE&STYLE

    H Adele ερμηνεύει το νέο τραγούδι “When we were young” Live στα Church Studios στο Λονδίνο

    • NewsRoom


    Η γαλανομάτα βασίλισσα της soul μας κατέκτησε με το “Hello”, αλλά συνεχίζει να μας μαγεύει. Μόλις τρεις μέρες πριν κλείσει τα 25, με το πρώτο της άλμπουμ μέσα σε τέσσερα χρόνια, η Adele σπάει την αναμονή, κάνοντας μια life εμφάνιση τραγουδώντας το “When We Were Young” το πρωί της Τρίτης. Στο βίντεο η Adele τραγουδάει στο Church Studios στο Λονδίνο με μια μικρή ομάδα υποστήριξης. H φωνητική απόδοσή της είναι συγκλονιστική, όπως ήταν αναμενόμενο, και όλοι οι ακροατές έμειναν με μία νοσταλγική αίσθηση της νιότης τους.

    Μετά το “If it’s not broken, don’t fix it” (ακριβώς όπως στο “Hello”, το single που έσπασε σχεδόν όλα τα ρεκόρ,)  το “When we were young” είναι μια αργή, γλυκιά αλλά λυπητερή μπαλάντα με μια εκπληκτική χορωδία. Η Adele ελέγχει τη δυναμική της αριστοτεχνικά. Είναι δύσκολο να μην αισθανόμαστε ρίγη όταν την ακούμε να τραγουδά με τις ψηλές νότες της.

    Tο “When we were young” (οπως ακριβως και το “Hello“) κυκλοφόρησε μέσω του twitter  τη Δευτέρα μέσω ενός κλιπ teaser. Κοινοποιήθηκε από το λογαριασμό του Twitter “60 minutes Australia”. 

    “Είναι βασισμένο σε μας όταν θα είμαστε λίγο μεγαλύτεροι, σαν να είμαστε σε ένα πάρτι σε αυτό το σπίτι, και να βλέπει ο καθένας κάποιον που έχει αγαπήσει, κάποιον που ποτέ δεν αγάπησε, κάποιον που τον πλήγωσε”, δήλωσε η Adele στο Sirius XM. “Και είναι σαν να είστε όλοι μαζί οι 50άρηδες σε αυτό το πάρτι, και διασκεδάζετε τόσο πολύ και νιώθετε σαν να είστε 15 και πάλι . Αυτό είναι το συναίσθημα είναι πραγματικό. ”

    Η Adele αποκάλυψε επίσης τους αγαπημένους της στίχους: “You look like a movie, you sound like a song/ My God this reminds me of when we were young.”

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ