• LIFE&STYLE

    GNTM: Προβλήματα στην “τριάδα της φωτιάς” – Η Μέγκι “κράζει” την Εύη! (video)

    • NewsRoom
    τριαδα-της-φωτιας-μεγκι-ευη-μικαελα

    Μικαέλα Φωτιάδη, Μέγκι Ντρίο και Εύη Ιωαννίδου


    Στο Greece’s Next Top Model οι κλίκες έχουν ήδη σχηματιστεί και τα κουτσομπολιά, οι ίντριγκες και οι ζήλιες έχουν την τιμητική τους.

    Μία από τις κλίκες που έχει εκνευρίσει τόσο τις υπόλοιπες κοπέλες του παιχνιδιού όσο και τους τηλεθεατές, είναι η λεγόμενη “τριάδα της φωτιάς”, η οποία αποτελείται από την Μέγκι, την Εύη Ιωαννίδου και τη Μικαέλα Φωτιάδη.

    Οι κοπέλες σχολιάζουν συνεχώς τα μοντέλα του σπιτιού του Greece’s Next Top Model, κατηγορώντας τις για διάφορα. Φαίνεται,όμως, πως υπάρχουν σύννεφα στην “τριάδα της φωτιάς”, αφού στο επεισόδιο της Τρίτης η Μέγκι “ξεσπάθωσε” και στράφηκε και εναντίον της κολλητής της, της Εύης.

    Η Μέγκι μίλησε στην Μικαέλα για την τρίτη της παρέας την Εύη, λέγοντας τα παρακάτω:

    «Λίγο με έχει απογοητεύσει τελευταία η Εύη. Βέβαια το έχουμε συζητήσει κιόλας, αλλά δεν πάει έτσι. Όταν θα τα πηγαίνει καλά θα είναι χαρούμενη και όλα θα πάνε καλά και κάθε φορά που δεν θα τα πηγαίνει καλά θα μας πιέσει ψυχολογικά. Ελπίζω να κατάλαβε. Αλλά το θέμα είναι πως κάποια θέματα δεν γίνεται να τα συζητάς συνέχεια, πρέπει και από μόνη της να κάνει κάποια πράγματα χωρίς να της τα λέω εγώ. Για μένα είναι λίγες και καλές οι ευκαιρίες. Ειδικά από φιλία απαιτώ κάποια πράγματα».

    «Με έχει απογοητεύσει λίγο η Εύη με την συμπεριφορά της. Βέβαια εξέφρασα τα παράπονα μου στην ίδια και έχουμε λύσει πάνω κάτω τις παρεξηγήσεις μας, αλλά πάντα κρατάω μια επιφύλαξη και θέλω να δω πως θα πάει. Αν δω ότι εξακολουθεί να έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι μου, απλά θα πάρει πίσω την ίδια συμπεριφορά από εμένα. Ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Είναι ακόμα υπό τεστ η Εύη. Δεν μου έχει αποδείξει ότι είναι 100% φίλη. Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι το βλέπει αυτό ως ένα παιχνίδι και δεν έχει ξεχωρίσει τα άτομα που έχει δίπλα της ως πραγματικές φίλες. Ενώ για τη Μικαέλα το πιστεύω ότι είναι 100% φίλη μου και ότι δεν θα μου έκανε ποτέ κάποια περίεργη συμπεριφορά πίσω από την πλάτη μου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: «Είναι διπρόσωπη και σιγά-σιγά θα το καταλάβετε κι εσείς» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: Έκπληξη! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε χθες (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: Ποια παίκτρια ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά της Μπέττυ Μαγγίρα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ