• LIFE&STYLE

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου – GNTM: Το μόνο που βλέπω είναι δύο μεγάλα στήθη (video)

    • NewsRoom
    κριτες-next-top-model


    Το Greece’s Next Top Μodel συνεχίζει δυναμικά την πορεία του και τη Δευτέρα προβλήθηκε το 4ο επεισόδιο, με διάφορες ατάκες, σχόλια και κοπέλες που προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κοινού.

    Η κριτική επιτροπή ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με την εμφάνιση μιας υποψήφιας, της 23χρονης Ειρήνης, την οποία, όμως, πέρασαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Τα καυστικά τους σχόλια, ωστόσο, προκάλεσαν κάποιες αντιδράσεις.

    Συγκεκριμένα, η 23χρονη Ειρήνη – η οποία έχει στεφθεί Σταρ Πελοπόννησος – δέχτηκε αιχμηρά σχόλια τόσο για το μεγάλο τατουάζ που διαθέτει στον μηρό της, όσο και για το μεγάλο της στήθος, το οποίο, όπως δήλωσε η ίδια, το έχει φτιάξει.

    Την έβαλαν να κάνει διάφορες πόζες προτού ψηφίσουν «ναι» ή «όχι», ενώ αξιοσημείωτη είναι η δήλωση της 23χρονης Ειρήνης πως είναι διατεθειμένη να αφαιρέσει το συγκεκριμένο τατουάζ. Το στήθος, ωστόσο, φάνηκε να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των κριτών.

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ψήφισε «όχι» και της δικαιολόγησε την απόφασή της λέγοντας τα εξής: «Συμφωνώ ότι είσαι ένα πολύ όμορφο και σέξι κορίτσι. Όση ώρα πόζαρες εγώ το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη. Με τίποτα δεν μπορώ να σου πω ναι. Λυπάμαι πολύ, είναι όχι».

    Η διαγωνιζόμενη σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε πως το σχόλιο της Ηλιάνας ήταν προσβλητικό: «Αυτό ήταν λίγο προσβλητικό για μένα. Δεν θεωρώ ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάει κάποιος πάνω μου είναι το στήθος μου. Θεωρώ ότι έχω και πολύ ωραίο πρόσωπο και το σώμα μου είναι αξιόλογο».

    Παρόλα αυτά, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς οι τρεις υπόλοιποι κριτές της είπαν το πολυπόθητο «ναι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα πιο ξεκαρδιστικά meme για την κριτή του Greece’s Next Top Model

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρώ Δημητροπούλου: Έφυγε από την πίσω πόρτα με τη μαμά της μετά τα καλλιστεία (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κρυφός χολιγουντιανός γάμος – Το αποκάλυψε μέσω Instagram (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ