• LIFE&STYLE

    Γουλανδρή – Λαιμός: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την κορούλα τους (pics)

    • NewsRoom
    μαριαννα γουλανδρη φιλιππος λαιμος

    Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός


    Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του επιχειρηματικού κόσμου, με τον γάμο τους τον Φεβρουάριο του 2017 να χαρακτηρίζεται ως «ο γάμος της χρονιάς» από τον ελληνικό και ξένο τύπο.

    Το ζευγάρι απέκτησε πριν από μερικούς μήνες το πρώτο του παιδί και οι δυο τους είναι εμφανώς χαρούμενοι που η οικογένειά τους απέκτησε ένα ακόμη μέλος. Η Μαριάννα και ο Φίλιππος μαζί με την Χριστιάνα, την 7 μηνών κορούλα τους, απόλαυσαν το περασμένο Σάββατο μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Gala, η Μαριάννα και ο Φίλιππος μαζί με τη μικρή στο καρότσι, ξεκίνησαν τη βόλτα τους από το Κολωνάκι και περπάτησαν μέχρι το καταπράσινο Ζάππειο, απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό που έκανε εκείνες τις μέρες και περνώντας όμορφες στιγμές μαζί, ως οικογένεια.

    Στο μεταξύ, την Τετάρτη που ακολούθησε, η Μαριάννα Γουλανδρή έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της, δίνοντας το «παρών» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό.

    Γουλανδρη-Λαιμος
    Φίλιππος Λαιμός και Μαριάννα Γουλανδρή

    Μαριάννα Γουλανδρή, Φίλιππός Λαιμός
    Μαριάννα Γουλανδρή, Φίλιππός Λαιμός

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αποκαλυπτική σιθρού φούστα της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε αντιδράσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η Μαγγίρα στο My Style Rocks: «Ντύθηκες Κέιτ Μίντλετον!» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παίκτρια ριάλιτι μόδας η σύζυγος του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Βούλα



    ΣΧΟΛΙΑ