• Gossip

    Βίκυ Καγιά: Τι απαντά στις καταγγελίες για τις συνθήκες στο GNTM

    • NewsRoom
    καγιά

    Βίκυ Καγιά


    Απάντηση στις καταγγελίες που έχουν κάνει διάφορες παίκτριες που ήταν στο bootcamp έδωσε η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για το GNTM το οποίο για δεύτερη χρονιά σημειώνει εξαιρετικά νούμερα στην τηλεθέαση.

    Ερωτηθείσα για την πρώτη δοκιμασία που κλήθηκαν να περπατήσουν σε κάθετη πασαρέλα, ύψους 30 μέτρων, η κριτής του GNTM είπε: «Ήταν δοκιμασία θάρρους. Εγώ δεν τρόμαξα τόσο πολύ για το ύψος, γιατί και στο παρελθόν έχω κάνει πολλές φωτογραφίσεις που κρεμιέμαι, κάνω πως πετάω. Αλλά επειδή είχαν ανεβάσει πάρα πολλούς παλμούς και είχαν αγχωθεί και έκλαιγαν, λέω έχε γούστο τώρα».

    Όσο για τις καταγγελίες που έχουν κάνει διάφορες παίκτριες που ήταν στο bootcamp, αλλά δεν πέρασαν στο σπίτι και ισχυρίζονται ότι δεν είχαν νερό και ότι έκανε πολλή ζέστη, η ίδια απάντα: «Ας μην είμαστε υπερβολικοί. Ήμασταν όλοι εκεί από τις 5 το πρωί μέχρι τις 5 το άλλο πρωί. Δεν έλειψε κανείς και όλοι είχαμε και νερό και φαγητό. Απλά έκανε πολλή ζέστη. Αλλά για όλους έκανε, όχι μόνο για τις κοπέλες».

    Τέλος, η Βίκυ Καγιά κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Ειρήνης Καζαριάν να συμμετάσχει στην παράσταση «Κούκλες» που είναι βασισμένη σε κείμενο του Ίψεν. «Μπράβο της! Τρελάθηκα όταν το άκουσα, αλλά πιστεύω ότι για να το θέλει ο σκηνοθέτης, κάτι έχει δει και κάτι ξέρει» ανέφερε.

     



    ΣΧΟΛΙΑ