• Gossip

    Τριαντάφυλλος: Τι συνέβη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το σχόλιο που ενόχλησε

    • NewsRoom

    Φαίη Σκορδά, Νατάσα Θεοδωρίδου, Τριαντάφυλλος


    «Τη στιγμή που κάνεις κάτι, ο άλλος μπορεί να σε σχολιάσει με χιούμορ»

    Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram, σχετικά με την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την Παρέα».

    Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία της τραγουδίστριας από την εκπομπή και σχολίασε:

    «Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μία ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας!», κάτι που εκνεύρισε την Φαίη Σκορδά, η οποία με τη σειρά της ανέφερε το περιστατικό στο «Πρω1νό».

    Σήμερα,  ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και χαρακτήρισε το σχόλιο, που φαίνεται να ενόχλησε, ως «χιουμοριστικό».

    «Ήμουν σπίτι, έπαιζα με τον μικρό, με τον γιο μου και βλέπω τη Νατάσα και λέω “α, ωραία, να κάτσω να το δω”. Το είδα και έγραψα στο Instagram: “Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας”.

    Θες να έχει μια δόση ειρωνείας, θες να έχει μια δόση και καλά χιουμοριστικό, οκ. Το κατέβασα γιατί κάτι μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να αρχίσουν να λένε και την κατέβασα.

    Την είδαν την ιστορία μου μόνο γύρω στα 45 με 50 άτομα. Είναι κακό; Περιποιείται τον εαυτό της η Νατάσα, η κυρία και είναι μια χαρά.

    Δεν είναι κακό να περιποιείσαι τον εαυτό σου, αλλά τη στιγμή που κάνεις κάτι, ο άλλος μπορεί να σε σχολιάσει με χιούμορ, μπορεί να σε σχολιάσει. Και αυτό δεν είναι κακία.

    Με τη Νατάσα ήμασταν φιλαράκια, την αγαπάω, νομίζω ότι και αυτή με αγαπάει και έχουμε κάνει πράγματα μαζί, οπότε δεν υπάρχει κακία, δεν υπάρχει τίποτα.

    Εγώ δέχομαι το χιούμορ από όλους, όπως και η Νατάσα δέχεται το χιούμορ, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες δεχόμαστε το χιούμορ», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ