• Gossip

    Συγκινεί η εξομολόγηση του Τζορτζ Κλούνεϊ για την Αμάλ

    • NewsRoom

    Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ


    Μια γλυκιά και αναπάντεχη εξομολόγηση για την Αμάλ έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ

    Με αφορμή την επιστροφή του στην μικρή οθόνη μέσω της μίνι σειράς του Hulu «Catch 22», ο Τζορτζ Κλούνεϊ παραχώρησε νέα συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στην γυναίκα της ζωής του, Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ και τα δίδυμα παιδιά τους.

    Όπως εξομολογήθηκε ο καρδιοκατακτητής ηθοποιός στο Sky News, δεν περίμενε να γίνει πατέρας μέχρι που γνώρισε την Αμάλ.

    «Πηγαίνω όπου με πάει η ζωή μου και ο κόσμος. Δεν περίμενα να αποκτήσω παιδιά και μια σύζυγο σε αυτό το σημείο της ζωής μου και τότε εμφανίστηκε η Αμάλ. Οπότε όλα άλλαξαν για μένα με έναν σημαντιικά όμορφο και αναπάντεχο τρόπο», δήλωσε ο αστέρας του Χόλιγουντ.

    «Πάντα ήμουν πολύ εργατικός και σε αυτό πίστευα πολύ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ευχόμουν να είχα κάνει διαφορετικά, αλλά αν όλα καταλήγουν εδώ, τότε μάλλον ήταν απαραίτητα», πρόσθεσε με φιλοσοφική διάθεση.

    Ο Τζορτζ παντρεύτηκε την Αμάλ το 2015 και τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν δίδυμα, τον Αλεξάντερ και την Έλλα.

    Η πρεμιέρα του «Catch 22» στην Μεγάλη Βρετανία έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιουνίου στο Channel 4, ενώ στις ΗΠΑ έχει ήδη προβληθεί από τις 17 Μαΐου.

    Πρόκειται για την ιστορία του πιλότου Τζον Γιοσάριαν (Υο-Υο) που υπηρέτησε σε βομβαρδιστικό Β-25 κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

    Ο Κλούνεϊ υποδύεται στη σειρά τον παθιασμένο με τις παρελάσεις λοχαγό Σάισκοπφ.

    Από τη συνέντευξη του Κλούνεϊ δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αναφορές για τον Ντόναλντ Τραμπ για τον οποίο λέει ότι «είναι 74 ετών και εύχεται να ήμασταν ακόμα στη δεκαετία του ’50, πράγμα που ήταν καλό αν ήσουν λευκός. Ένα κομμάτι της βασικής ιδέας του Catch-22 αφορά τους μεγάλους σε ηλικία λευκούς ανθρώπους που λαμβάνουν αποφάσεις για τις οποίες πεθαίνουν οι νεώτεροι. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συζητάμε πάντα».



    ΣΧΟΛΙΑ