• Gossip

    Παύλος Βαρδινογιάννης: Πού αναζητούν τον επιχειρηματία μετά τη μήνυση της Τζίνας Αλιμόνου

    Παύλος Βαρδινογιάννης Τζίνα Αλιμόνου

    Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου


    Σε ανοιχτό πόλεμο εξελίσσεται πλέον η υπόθεση του διαζυγίου της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η κ. Αλιμόνου κατά του πρώην συζύγου της. Η κ. Αλιμόνου προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης αφού ο επιχειρηματίας, παρά την απόφαση με αριθμό 2819 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δεν κατέβαλλε την διατροφή που του επέβαλε το δικαστήριο. Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρδινογιάννης φέρεται να κατέθεσε μόνο ένα μέρος της διατροφής για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

    Ήδη το όνομα του κ. Βαρδινογιάννη έχει αποσταλεί με σχετικό σήμα σε όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ ανά την Ελλάδα, καθώς και σε λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να πράξουν τα δέοντα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητήθηκε ήδη στην κατοικία του, αλλά οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι δεν ήταν εκεί και αποχώρησαν. Πλέον, όταν εντοπισθεί εντός των συνόρων ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης, που φέρεται να βρίσκεται στις ΗΠΑ, θα συλληφθεί, ακόμη και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου.

    Αυτό θα συμβεί επειδή το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές και η διαδικασία αμέσως μετά την σύλληψη περιλαμβάνει απολογία σε ανακριτή και εισαγγελέα.

    Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο έχει επιβάλει την καταβολή διατροφής ύψους 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού και 4.000 για την ίδια από τον περασμένο Μάιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Τζίνα Αλιμόνου κατέθεσε μήνυση κατά του Βαρδινογιάννη – Τον αναζητά η αστυνομία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλίμονο Τζίνα (που ο Παύλος δεν σου δίνει ένα ευρώ): Αν πρέπει να περπατήσουμε στον θάνατο θέλουμε τουλάχιστον καλά παπούτσια



    ΣΧΟΛΙΑ