• Gossip

    Ο Αντώνης Ρέμος εντυπωσίασε τους 300 τυχερούς στη Κουρσεβέλ των Άλπεων (video)

    Ρέμος

    Αντώνης Ρέμος


    Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, μπροστά από 300 εκλεκτούς προσκεκλημένους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ένα μοναδικό event, στη χειμερινή εκδοχή του Nammos στην Κουρσεβέλ των Γαλλικών Άλπεων.

    Η παρουσία των Ελλήνων φίλων του Αντώνη Ρέμου ήταν έντονη, σε σημείο να ακούς μόνο ελληνικά, γεγονός πρωτόγνωρο ακόμα και για τους εργαζόμενους της επιχείρησης, η οποία αποτελεί θέρετρο για Γάλλους, Ρώσους και Άραβες εκατομμυριούχους.

    Μεταξυ των αναγνωρίσιμων προσώπων που ταξίδεψαν στην Κουρσεβέλ, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Ομίλου Καλογήρου, Σαμι Φάις, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Διβάνη, Σπύρος Διβάνης, το ζεύγος Γιαννη και Ζελιανα Φράγκου, ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαλέκας, και ο επιστήθιος φίλος του Αντώνη Ρέμου, Κωνσταντίνος Πηλαδάκης. Ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς ήρθε από το Γκσταντ για να ακούσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Στα πρώτα τραπέζια του Nammos, το ζεύγος Ζειν, ο Χασαν Γκουντουρ με την παρέα του και το ζεύγος Τουφι και Χαλα Χουρι, λιβανέζικης καταγωγής.

    Στο πλευρό του ενθουσιασμένου Αντώνη Ρέμου κατά την παραμονή του στο χειμερινό θέρετρο των Γαλλικών Άλπεων ήταν συνεχώς η σύντροφός του, Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία δεν σταμάτησε να τον απαθανατίζει επί σκηνής.

    Το χθεσινό event είναι το πρώτο που συμβαίνει εν μέσω χειμώνα από το Nammos, κατά αντιστοιχία τις γνωστές τα τελευταία χρόνια εμφανίσεις του τραγουδιστή στη Μύκονο. Το πανάκριβο σαλέ ανακαινίστηκε πρόσφατα, με τη διαμονή να στοιχίζει πάνω από 2,000 ευρώ.

    Για το συγκεκριμένο βράδυ, η παρουσία στο event, κόστιζε 400 ευρώ το άτομο, ενώ το μενού περιλάμβανε spicy crab tartare salad, Νammos salad και prawn tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως πιάτο είχε rib eye.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο κοστίζει το μενού για τη συναυλία του Ρέμου στις Άλπεις

     



    ΣΧΟΛΙΑ