• Gossip

    Ο Ντάνος για την κλίκα των Διασήμων στο Survivor (video)

    • NewsRoom
    Μελέτη - Αγγελόπουλος

    Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Αγγελόπουλος


    Καλεσμένος στην εκπομπή Πανόραμα βρέθηκε ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κλίκα των Διασήμων.

    «Κάποιοι είχαν επιθετική συμπεριφορά απέναντί μου. Όταν έχεις μια επιθετική συμπεριφορά, ο άλλος δεν μπορεί να είναι καλός, ούτε μπορείς να του βγάλεις τον καλό του εαυτό. Γι’ αυτό καθόμουν μόνος στην αρχή, γιατί έδειξα ποιος είμαι και, από ένα σημείο και μετά, άρχισε να παρεξηγείται», δήλωσε ο Ντάνος αρχικά.

    Βέβαια, αναφέρθηκε και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και την αποχώρησή της, «Προσπαθούσαν να την ωθήσουν να αποχωρήσει. Ήταν ευαίσθητη», δήλωσε.

    Στη συνέχεια, όταν η Μελέτη ανέφερε τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο Αγγελόπουλος δήλωσε πως δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τη συμπεριφορά του ή το ποιος πραγματικά είναι για κανέναν.

    «Στην αρχή εισέπραξα ένα πολύ ωραίο κλίμα. Βγαίνανε πράγματα, γιατί είχαμε φτάσει στα όριά μας, και νομίζω ότι δεν άρεσε η στάση μου αυτή, να προσφέρω και στα αγωνίσματα, και καθένας το εξέφραζε με το δικό του τρόπο. Κάποια άτομα ήταν πιο κοντά από ότι εγώ με αυτούς, και θα πω ότι δεν ήταν ευθείς απέναντί μου. Εσύ το λες “κλίκα”», πρόσθεσε ο νικητής του ριάλιτι.

    «Ηταν πολλά συσσωρευμένα πράγματα, αυτό ήταν το αποκορύφωμα, (η ατάκα του Στέλιου για τον σταυρό και η ένταση που υπήρχε μετά)… γιατί εμένα δεν μου αρέσει άλλα να λέω στη στάση και άλλα να λέω στο λεωφορείο που λέμε λαϊκά… μην μου λες άλλα και κάνεις άλλα, γι’ αυτό είχα πει ότι είναι διπρόσωπος και κωλοτούμπας. Μη λες ότι με γουστάρεις και από πίσω προσπαθείς να με διώξεις. Δεν τα βρήκαμε με το Στέλιο στην ευθύτητα. Το ποτήρι ξεχείλισε στην προσευχή, τι σε νοιάζει εσένα τι κάνω εγώ; Και είναι και άνθρωπος που κάνει το σταυρό του, και με ενόχλησε πολύ επειδή το εννοούσε, δεν ήταν πείραγμα. Εγώ του μίλησα και του είπα πως έχουν τα πράγματα, και θεωρώ ότι συνέχισε να κάνει τα ίδια. Κανείς δεν είναι χαζός, και ούτε εγώ υπήρξα. Δεν μου αρέσει η λέξη κλίκα, απλά αυτοί ταίριαξαν περισσότερο, εγώ στενοχωριόμουν πάρα πολύ!», κατέληξε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι δηλώσεις του Αγγελόπουλου για τη νίκη του και την πολιτική (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη Λουκά «ξαναχτυπά»! – «Είστε του σατανά!» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεσπάει η… δεύτερη κοπέλα του Βασάλου – «Τον περίμενα πέντε μήνες» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ