• Gossip

    «Μυστικός» γάμος για Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ;


    Παντρεύεται ξανά ο Τζεφ Μπέζος;

    Μετά την έκδοση του διαζυγίου του Τζεφ Μπέζος και της ΜακΚένζι Μπέζος, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον ιδρυτή της Amazon να ξεκινάει επίσημα μία νέα αρχή με την «πέτρα του σκανδάλου», Λόρεν Σάντσεζ.

    Σύμφωνα με πηγή της ιστοσελίδας Page Six, το ζευγάρι, όχι μόνο δεν έχει χωρίσει, αλλά κάνει ήδη σχέδια για το μέλλον.

    Οι δυο τους φαίνεται πως σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

    «Τους βλέπω να το σκάνε για να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους. Δεν θα είναι μια μεγάλη τελετή, αλλά κάτι που θα συμβολίζει την αγάπη τους και όσα έχουν περάσει για να είναι μαζί», αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή του site.

    Δεν είναι λίγες οι φορές που ο δισεκατομμυριούχος και η πρώην δημοσιογράφος έχουν απολαύσει ρομαντικά δείπνα σε εστιατόρια της Νέας Υόρκης ή έχουν παρακολουθήσει παραστάσεις στο Broadway.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Λόρεν Σάντσεζ, που είναι πλέον επισήμως διαζευγμένη από τον μεγαλο-ατζέντη του Χόλιγουντ Πάτρικ Γουάιτσελ, έχει αναλάβει την επίβλεψη της ανακαίνισης των νέων διαμερισμάτων του Μπέζος στη Νέα Υόρκη, αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Η Σάντσεζ πιστεύεται ότι χρησιμοποιεί τον διακοσμητή Τριπ Χέινις, που είχε σχεδιάσει τα σπίτια όπου διέμενε με τον πρώην σύζυγό της.



    ΣΧΟΛΙΑ