• Gossip

    Μαρία Ολυμπία: Το νέο επαγγελματικό βήμα και τα «μυθικά» ποσά

    • NewsRoom
    μαρια ολυμπια

    Μαρία Ολυμπία


    Η Μαρία Ολυμπία είναι το απόλυτο it girl

    Μπορεί να αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία ήδη κατέχει μία θέση στη διεθνή κοινότητα μόδας, ενώ πρόκειται να λανσάρει νέα προϊόντα μεγάλης εταιρείας.

    Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο του μόντελινγκ χάρη στη μητέρα της που είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια παιδικών ρούχων, ποζάροντας ως μοντέλο της Marie Chantal Collection στον φακό του Μάριο Τεστίνο.

    Πριν από τρία χρόνια ο Valentino, φίλος της μητέρας της, την είχε front row στις επιδείξεις του, κάνοντας τους φωτογράφους να ζουμάρουν πάνω της. Έκτοτε οι κοσμικές στήλες φιλοξενούν μόνιμα το πρόσωπο της, το οποίο μάγεψε το δίδυμο Dolce&Gabbana, που της έκανε πρόταση να περπατήσει για πρώτη φορά σε πασαρέλα, κάτι που αποδείχτηκε, καλή πηγή εισοδήματος.

    Άνθρωπος από τον χώρο της μόδας που γνωρίζει την οικογένειά της τονίζει στο περιοδικό Gala:

    «Η Ελλάδα θα αργήσει πολύ να ταυτιστεί με τις επαγγελματικές δραστηριότητές της. Οι αμοιβές της είναι τόσο υψηλές που δύσκολα μπορεί κάποιος να τη φέρει ως guest ή να κάνει συνεργασία μαζί της.

    Μιλάμε για κόστη μυθικά, που ξεπερνούν κατά πολύ τις περιορισμένες, αυτή τη στιγμή, δυνατότητες στην Ελλάδα της κρίσης. Είναι σαν να σκέφτεται κάποιος να κλείσει συνεργασία με τις αδελφές Χαντίντ».

    Μαρία Ολυμπία

    Το 22χρονο μοντέλο έχει σχεδιάσει μία capsule collection για τη γνωστή ισπανική εταιρεία υποδημάτων Pretty Ballerinas, με το όνομα «Olympia of Greece x Pretty».

    Η συλλογή περιλαμβάνει από εντυπωσιακά σανδάλια τύπου Hermes μέχρι σικάτες μπαλαρίνες που αποπνέουν αέρα κομψότητας της Chanel.

    Η συγκεκριμένη συνεργασία εκτόξευσε την ήδη δυνατή μετοχή της στο χρηματιστήριο της μόδας στα ουράνια, καθώς το συγκεκριμένο shoe brand είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές ανάμεσα στους celebrities, όπως στην Κέιτ Μος και την Αντζελίνα Τζολί, ενώ πέρσι είχε «δανειστεί» το glamour της Ολίβια Παλέρμο, η οποία πρωταγωνιστούσε στην καλοκαιρινή καμπάνια του.

    ολυμπια μαρια
    Pretty Ballerinas x Princess Olympia of Greece

    Η παρουσίαση της συλλογής θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου στην Bοutique Digalakis στην Κηφισιά, χωρίς ωστόσο η ίδια να δώσει το «παρών», όπως φαίνεται μέχρι στιγμής.

    Εννοείται βεβαίως ότι επίσημη αιτία για την απουσία της θα είναι το passpartout: «ανειλημμένες υποχρεώσεις» και όχι το δυσθεώρητο ύψος της αμοιβής της.



    ΣΧΟΛΙΑ