• Gossip

    Κατερίνα Τσάβαλου: Τι αποκάλυψε για γνωστό ηθοποιό – «Το έχει κάνει και σε άλλους συναδέλφους»

    Κατερίνα Τσάβαλου


    Αποκαλύψεις από την Κατερίνα Τσάβαλου

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day», η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για ένα περιστατικό, που είχε σημειωθεί όσο ακόμα ήταν έγκυος.

    Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, ένας συνάδελφός της είχε σχολιάσει αρνητικά τα κιλά της εγκυμοσύνης της, ενώ η ίδια είχε φτάσει σε σημείο να παθαίνει κρίσεις πανικού την ώρα που βρισκόταν πάνω στο θεατρικό σανίδι.

    «Δεν με ένοιαζε το σώμα μου στην εγκυμοσύνη. Μπορούσα να φάω και ένα ταψί γαλακτομπούρεκο. Μου έλεγαν ‘Πω… πώς έγινες έτσι;’ Δεν με ενδιέφερε, αλλά πολλές φορές με φρικάρανε όταν μου το λέγανε στο δρόμο ‘Πώς έγινες έτσι;’. Εγώ δε θα το έλεγα αυτό όχι σε κάποια έγκυο, αλλά σε κανέναν, πόσο μάλλον όμως σε μία έγκυο γυναίκα!», δήλωσε η ίδια.

    Μάλιστα, αναφέρθηκε σε ανάρμοστη συμπεριφορά πρώην συνεργάτη της, ο οποίος, από τα λεγόμενά της, συνηθίζει να φέρεται άσχημα στους συναδέλφους του.

    «Σε μία δουλειά στο θέατρο δεν πέρασα καθόλου καλά. Ήμουν με κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να το πω. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποκαλυφθεί το όνομά του κάποια στιγμή γιατί το έχει κάνει και σε άλλους συναδέλφους. Είναι μία περίεργη κατάσταση…» ανέφερε η Κατερίνα Τσάβαλου.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ