• Gossip

    Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα «μαύρα σύννεφα» στη σχέση τους

    • NewsRoom
    κατερινα γερονικολου γιαννης τσιμιτσελης

    Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού


    Για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία φέτος συμμετέχει στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν Ήμουν Πλούσιος».

    Μιλώντας στο περιοδικό People, η ταλαντούχα ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι υπήρξε μία περίοδος που εμφανίστηκαν «μαύρα σύννεφα» στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

    Οι δυο τους έχουν κοινή προσωπική ζωή, αλλά και επαγγελματική, αφού συνεργάζονται στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Έτσι, καθημερινά περνούν τόσες πολλές ώρες μαζί, που είναι αχώριστοι!

    Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για το γεγονός, ότι μπόρεσε να μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλον μέσα από τη δουλειά, αποκαλύπτοντας ωστόσο και πως πολλές φορές δεν έλειπαν οι εντάσεις.

    «Δεν μας φόβισε καθόλου το γεγονός ότι δουλεύουμε μαζί. Ειδικά στα γυρίσματα της ταινίας, που διήρκεσαν ενάμιση μήνα, ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο, και στα γυρίσματα και στο σπίτι, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό το χρονικό διάστημα των γυρισμάτων ήταν καθοριστικό, διότι τον γνώρισα υπό μια άλλη συνθήκη, στην ένταση της δουλειάς.

    Μπορώ να σου πω ότι μάθαμε καινούρια πράγματα ο ένας για τον άλλο και κάναμε ένα crash test στις συμπεριφορές μας υπό πίεση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, του βγάζω το καπέλο. Είναι πολύ μπροστά, έχει ένστικτο και γνώσεις.

    Επειδή, όμως, είμαστε και οι δύο ισχυρές προσωπι­κότητες, τσακωνόμασταν αρκετά για θέματα της δουλειάς. Είχαμε διαφωνίες. Έλεγε εκείνος Α, εγώ Β.

    Δυο-τρεις φορές με άκουσε, αλλά τις υπόλοιπες περνούσε το δικό του. Ουσιαστικά, αυτές οι διαφωνίες προέκυπταν επειδή και οι δύο αγαπήσαμε πολύ τη συγκεκριμένη ταινία και θέλαμε να προσέξουμε μέχρι και την παραμικρή της λεπτομέρεια, ώστε να την απογειώσουμε. Κατόπιν εορτής, είμαι σίγουρη πως μέσα από την ταινία τον γνώρισα καλύτερα».

    Στην ερώτηση για το αν μεταφέρουν και στο σπίτι, όπου συγκατοικούν τα άγχη της δουλειάς, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

    «Εκείνο τον ενάμιση μήνα ζούσαμε και αναπνέαμε για την ταινία, οπότε ήταν φυσικό να μιλάμε πολύ για τη δουλειά. Σε γενικές γραμμές, όμως, όχι».



    ΣΧΟΛΙΑ