• Gossip

    Η Ελένη Βιτάλη τρολάρει ξανά την Πάολα

    • NewsRoom
    παολα βιταλη

    Πάολα, Ελένη Βιτάλη


    Με αφορμή τη συμμετοχή της Πάολα σε συναυλία της Ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη, η Ελένη Βιτάλη σχολίασε το γεγονός με σαρκαστική διάθεση στο Facebook.

    Η διαμάχη μεταξύ των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε το 2017 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Κατά καιρούς η μία σχολιάζει επικριτικά την άλλη, κυρίως, λόγω των διαφορετικών μουσικών ειδών που εκπροσωπούν.

    Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της Πάολα στο Φεστιβάλ των Πρεσπών στο οποίο θα ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη, σε συνεργασία με τον Βασίλη Λέκκα.

    «Τι είναι ρε παιδιά η (κανονικότητα) κανονική;;; Χε, χε, χε!» σχολίασε κοροϊδευτικά η Ελένη Βιτάλη στο προφίλ της στο Facebook, κοινοποιώντας την αφίσα της εκδήλωσης με την φωτογραφία των δύο καλλιτεχνών.

    Κάτω από την ανάρτησή της γράφτηκαν πολλά σχόλια που τάσσονταν υπέρ της σπουδαίας ερμηνεύτριας, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν παρόμοιες ειρωνικές ατάκες.

    «Πραγματικά το μόνο που μένει είναι να δούμε αυτό το σχήμα και το Ηρώδειο ή στο Μέγαρο, τότε θα τα έχουμε δει όλα» ανέφερε ένας χρήστης, με την Βιτάλη να βάζει emoji γέλιου στο σχόλιό του.

    Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν από τον σχολιασμό της Βιτάλη, είχε κάνει μια παρόμοια ανάρτηση στο Facebook και ο γιος της, Νίκος Ξύδης, ανεβάζοντας την αφίσα της συναυλίας και γράφοντας από πάνω: «#κανονικότητα».

    #Κανονικότητα

    Posted by Nikos Xidis on Friday, August 16, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ