Menu
0.25%
Τζίρος: 204.31 εκατ.

Άρης Αρβανιτάκης: Με τον «Φοίνικα Νηογνώμων» πιστοποιούμε και παρακολουθούμε συνολικά 5.586 πλοία

Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ελένη Βιτάλη ηχογραφούν το τραγούδι της σειράς του MEGA

Comments

Ένα εξαιρετικό τραγούδι θα ντύσει μουσικά τους τίτλους της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Συνθέτης του ομότιτλου τραγουδιού είναι ο κορυφαίος δημιουργός Γιώργος Θεοφάνους και ερμηνεύτρια η Ελένη Βιτάλη, η σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου.

1

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο στούντιο για την ηχογράφηση του τραγουδιού, το οποίο αποδίδει μοναδικά τα έντονα συναισθήματα που βιώνουν οι ήρωες της σειράς και μεταφέρει την ατμόσφαιρα της ιστορίας.

Τους στίχους έγραψε η Κερασιά Ανδριανάκη, μαθήτρια του Γιώργου Θεοφάνους, η οποία επελέγη μέσα από διαγωνισμό που έκανε ο συνθέτης στο διαδίκτυο ανάμεσα στους μαθητές του.

Το τραγούδι «Μαύρο Ρόδο» θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen και θα συνοδεύεται από μία ειδική ορχηστρική εκδοχή με τον σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, εκτός από το τραγούδι των τίτλων, θα επενδύσει μουσικά τη σειρά «Μαύρο Ρόδο», η οποία έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.

Το σενάριο, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Γιώργος Θεοφάνους και Ελένη Βιτάλη

Γιώργος Θεοφάνους και Ελένη Βιτάλη

Γιώργος Θεοφάνους και Ελένη Βιτάλη

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου – Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
3.206.587 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούλιο
Οι διάδοχοι του Τσίμα στον Σκάι και το ντόμινο, το υψηλό κατώφλι του ΕΚΚΟΜΕΔ, τι θα κάνουν στην ΕΡΤ Καραβάλτσιου, Κασόλη, η νέα στέγη της Καραμήτρου, Ακης και Χιώτης μαζί και το φλερτ με Μάνεση
Καλημέρα Ελλάδα: Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1
Παναγιώτης Στάθης: Στην ΕΡΤ από τη νέα τηλεοπτική περίοδο
Η νέα εποχή στην ΕΡΤ με Στάθη, το νέο δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα», Καραβάλτσιου, Κασόλη μετακομίζουν στο Ραδιομέγαρο, η μάχη για το ΕΚΚΟΜΕΔ, το comeback Σόμπολου, το τηλεοπτικό ρεκόρ του «Ώρα Μουντιάλ» και η νέα κίνηση Αλαφούζου
Υμηττός 1998: Η φονική φωτιά και ο άγγελος με τα πύρινα φτερά που ονειρευόταν να γίνει πυροσβέστης
Facebook και Instagram: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας στις δύο πλατφόρμες (upd)
Το summer gathering του Αλαφούζου, η Κοσιώνη στον ΑΝΤ1, πού κλείνει ο Στρατής Λιαρέλλης, που θα πάει ο Παναγιώτης Στάθης, η συμφωνία της Σκορδά και η αποχώρηση Θεοδωράκη