• LIFE&STYLE

    Ο Έλτον Τζον υπερασπίζεται τον Χάρι και την Μέγκαν για τον σάλο με τα ιδιωτικά τζετ

    • NewsRoom

    Χάρι και Μέγκαν


    Έξαλλος είναι ο Έλτον Τζον με τα βρετανικά Μέσα, μετά τα αρνητικά δημοσιεύματα κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

    Τα εν λόγω δημοσιεύματα κατηγορούν τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ για τα πολυτελή τζετ που επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους, καθώς εκτός από το γεγονός ότι κοστίζουν μια περιουσία, αφήνουν μεγάλο αποτύπωμα άνθρακα στην ατμόσφαιρα, επιβαρρύνοντας ακόμα περισσότερο το περιβάλλον.

    Ως γνωστόν, το ζευγάρι είναι περιβαλλοντικοί ακτιβιστές και αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον, ωστόσο οι πράξεις τους δείχνουν μία διαφορετική πραγματικότητα, σύμφωνα με τους Βρετανούς.

    Πιο πρόσφατα, το βασιλικό ζεύγος πέταξε με ιδιωτικό τζετ στη Νίκαια της Γαλλίας, όπως φαίνεται και από τις παπαρατσίστικες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

    Στην υπεράσπιση του ζευγαριού ήρθε ο καλός τους φίλος και καλλιτέχνης Έλτον Τζον, ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα κοντινός φίλος της μητέρας του Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

    Όπως υποστήριξε, εκείνος ήταν που προσκάλεσε τον Χάρι, την Μέγκαν και τον γιο τους, Άρτσι, στην έπαυλη που διαθέτει στη Νίκαια, ενώ μίσθωσε ο ίδιος το ιδιωτικό τζετ με το οποίο ταξίδεψαν.

    Επομένως, τα έξοδα δεν έγιναν από το βασιλικό ζευγάρι.

    μεγκαν χαρι

    Παράλληλα, ο Έλτον Τζον επισημαίνει, στο μακροσκελές κείμενο που ανήρτησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ότι φρόντισε να κάνει μία αντίστοιχη δωρεά που αντισταθμίζει το αποτύπωμα άνθρακα.

    «Διασφαλίσαμε ότι η πτήση τους θα είχε ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα, κάνοντας την απαραίτητη συνεισφορά», τόνισε ο ίδιος.

    «Η μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, η Νταϊάνα ήταν από τους αγαπημένους μου φίλους. Αισθάνομαι μια βαθιά αίσθηση υποχρέωσης να προστατεύσω τον Χάρι και την οικογένειά του από την περιττή παρέμβαση του Τύπου, που συνέβαλε στον πρόωρο θάνατο της Νταϊάνα», δήλωσε ο Έλτον Τζον, μεταξύ άλλων.

    View this post on Instagram

    #princeharry #meghanmarkle

    A post shared by Harry Meghan Archie (@thesussexmmph) on

    Προηγουμένως, η Μέγκαν και ο Χάρι απόλαυσαν 7ήμερες διακοπές στην Ίμπιζα, όπου γιόρτασαν τα γενέθλια της Μέγκαν. Η πτήση έγινε και πάλι με ιδιωτικό τζετ.

    Όπως γράφει, η σκανδαλοθηρική εφημερίδα The Sun, η πτήση του ζεύγους προς τη Νίκαια θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει με εμπορική εταιρεία, καθώς καθημερινά υπάρχουν περισσότερες από 20 προγραμματισμένες πτήσεις από Λονδίνο προς Νίκαια.

    Αντ’ αυτού, οι Σάσεξ επέλεξαν ένα 12θέσιο Τσέσνα, που θα μπορούσε να κοστίσει πάνω από 20.000 λίρες για ενοικίαση.

    I am deeply distressed by today’s distorted and malicious account in the press surrounding the Duke and Duchess of…

    Posted by Elton John on Monday, August 19, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ