• Gossip

    Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια: Η εντυπωσιακή άφιξη της νύφης στην εκκλησία (video)

    • NewsRoom
    μπαλατσινου

    Τζένη Μπαλατσινού


    Εντυπωσιακή η Τζένη Μπαλατσινού

    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώνονται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.

    Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, η Τζένη Μπαλατσινού φοράει νυφικό φόρεμα Zeus & Dione. Όσο για τον Βασίλη Κικίλια, για το γαμπριάτικο κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον ταλαντούχο κι έμπειρο Νικόλαο Κούρλα.

    Η λαμπερή παρουσιάστρια έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο. Κατά την άφιξή της, ήχησαν παραδοσιακά ελληνικά όργανα και πιο συγκεκριμένα, λαούτο και βιολί, ενώ η μουσική του τραγουδιού που έπαιζε είναι από τη γνωστή ταινία «Τζένη Τζένη».

    Οι καλεσμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα ξεπερνούν τους 150 σε αριθμό, ενώ μετά το μυστήριο δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια γαμήλια δεξίωση.

    Ωστόσο, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας θα υπάρχουν cocktails και finger food για τους καλεσμένους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκεί τους νεόνυμφους, να τους ευχηθούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

    Η τελετή είναι λιτή και παραδοσιακή, ενώ ο στολισμός αποτελείται από λουλούδια του αγρού και γιασεμί.

    Η ανθοδέσμη της νύφης αποτελείται από ελληνικά παραδοσιακά φυτά, όπως λεμονανθούς, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο, λεβάντα, βασιλικό, χαμομήλι και δάφνη.

    Το μυστήριο τελεί ο μητροπολίτης Γαβριήλ, ενώ η μπομπονιέρα αποτελείται από φυλαχτά κουδουνάκια από τη μονή του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά.

    Δείτε βίντεο από το tlife.gr:



    ΣΧΟΛΙΑ