• Gossip

    Ελένη Φουρέιρα: Χωρίζει με τον Αλμπέρτο Μποτία;

    • NewsRoom

    Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία


    Κρίση περνάει η σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία, καθώς φημολογείται ότι το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού.

    Το τελευταίο διάστημα η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο Ισπανός άσος του ποδοσφαίρου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

    Αιτία, σύμφωνα με την Real News, αποτελεί το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο -και μάλιστα σε διαφορετικές χώρες- που δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια να ζήσουν τον έρωτά τους με τον τρόπο που επιθυμούν.

    Αντιθέτως, μέρα με τη μέρα το μεταξύ τους χάσμα γίνεται ολοένα και πιο αγεφύρωτο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Ελένης Φουρέιρα, η απόσταση έχει δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς στη σχέση τους.

    Η κριτής του «The Final Four», που έζησε την απόλυτη αναγνώριση μετά την Eurovision 2018, πορεύεται με σταθερά βήματα στο εξωτερικό, εξελίσσοντας την καριέρα της σε διεθνές επίπεδο.

    Ελένη Φουρέιρα

    Όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, ανάμεσα στη σχέση και στην καριέρα επιλέγει το δεύτερο.

    «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, η σχέση μου δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου», είχε δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα.

    Ελένη Φουρέιρα

    Πάντως στα τρία χρόνια που είναι μαζί έχουν υπερβεί εαυτούς και έχουν εκμηδενίσει τις χιλιομετρικές αποστάσεις, προκείμενου να βρίσκονται έστω και για λίγες ώρες.

    Το ταξίδι αστραπή του Αλμπέρτο Μποτία στην Ελλάδα στις αρχές του περασμένου μήνα είχε ως στόχο να βρεθούν και να μιλήσουν σοβαρά για το μέλλον αυτής της σχέσης.

    Και παρά το γεγονός ότι έχουν βιώσει έναν μεγάλο έρωτα, για πρώτη φορά οι δυο τους μοιάζουν να βρίσκονται σε αδιέξοδο.



    ΣΧΟΛΙΑ