• LIFE&STYLE

    Γονείς για δεύτερη φορά Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας – Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

    Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση με την κόρη τους


    Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι

    Έγκυος για δεύτερη φορά είναι η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω μίας τρυφερής ανάρτησης στο Instagram.

    Υπενθυμίζεται ότι μόλις λίγους μήνες πριν, η Βασιλική Μιλλούση και ο σύζυγός της, ο Ολυμπιονίκης κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

    Πλέον, οι δύο κορυφαίοι του αθλητισμού απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή με την κόρη τους, περιμένοντας με ανυπομονησία και μεγάλη χαρά τον ερχομό του δεύτερου μωρού τους.

    Όπως αποκάλυψε το ζευγάρι στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

    Η γυμνάστρια ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα, κρατώντας αγκαλιά την κόρη της, ενώ στο πλευρό της είναι ο Ολυμπιονίκης, ο οποίος της δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κοιλιά, ενώ με τα δάχτυλά του δείχνει τον αριθμό 2.

    Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η Βασιλική Μιλλούση έγραψε: «Ίδιο μέρος, διπλή χαρά…ναι είμαι έγκυος ξανά».

    Την ίδια ακριβώς φωτογραφία ανέβασε κι ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα «Η ευτυχία είναι διπλή», αναφερόμενος στο δεύτερο παιδάκι του που έρχεται σε μερικούς μήνες.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, η κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα «Σοφία», ενώ για το δεύτερο παιδάκι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι λεπτομέριες.



    ΣΧΟΛΙΑ