• LIFE&STYLE

    GNTM: Το μονόπετρο που έδωσε ο Μπουράκ Χακί στη Χαρά Παππά

    • NewsRoom

    Το ταξίδι στο GNTM 2 για την Χαρά Παππά έφτασε στο τέλος του, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

    Το πανέμορφο μελαχρινό μοντέλο, το οποίο ήταν ήδη γνωστό στο κοινό του YouTube, όπου διαθέτει δικό της κανάλι, έκλεψε τις εντυπώσεις από την αρχή του διαγωνισμού.

    Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Χαρά Παππά βρέθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο GNTM 2, ενώ αναφέρθηκε και στον Τούρκο σύντροφό της και γνωστό ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

    Μιλώντας για την γνωριμία τους, η Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι:

    «Μετακόμισα στην Τουρκία δυο χρόνια πριν λόγω του Μπουράκ. Ήταν μια γρήγορη απόφαση που πήρα. Ήθελα να συγκατοικήσω με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τον γνωρίζεις τον άλλον αν δε συγκατοικήσεις μαζί του.

    Ήμασταν μαζί 7 μήνες όταν μετακόμισα στην Τουρκία. Γνωριστήκαμε από μια κοινή παρέα στα μπουζούκια. Δε μιλήσαμε κατευθείαν. Δε μπορούσα να μιλήσω, δε μπορούσε ούτε αυτός.

    Κοιταζόμασταν και μετά από λίγο ήρθε και μου μίλησε. Δεν τον γνώριζα, ήταν κάτι έντονο. Μου άρεσε, γιατί ήταν γοητευτικός και πολύ γλυκός».

    Μάλιστα, η 25χρονη κοπέλα αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο Μπουράκ Χακί όταν του είπε πως θα μπει στο GNTM:

    «Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολη απόφαση να πάω στο GNTM. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι για εμένα, μόνη μου. Μια φίλη μου, μού έκανε την αίτηση και μου είπε να πάω.

    Είμαι λίγο δειλή στη ζωή μου, δεν παίρνω αποφάσεις εύκολα. Και είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι. Και πήγα, γιατί το ήθελα. Όταν το ανακοίνωσα στον Μπουράκ μου είπε κατευθείαν να πάω.

    Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρά μου. Ο ίδιος έχει κάνει πολλά πράγματα στη ζωή του, θα ήταν πολύ κακό και άσχημο να με κρατήσει πίσω, επειδή εκείνος είναι σε μια φάση και εγώ σε κάποια άλλη.

    Με στηρίζει για αυτό και εγώ τον αγαπάω τόσο. Γιατί με καταλαβαίνει. Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση ο άλλος να σε καταλαβαίνει και να δέχεται τις αποφάσεις σου».

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Κατερίνα Καραβάτου δεν δίστασε να πάει κοντά στην Χαρά Παππά και να δείξει το μονόπετρο που φοράει η κοπέλα στο χέρι της.

    Η πρώην παίκτρια του GNTM δήλωσε πως αυτό το δαχτυλίδι το έδωσε ο αγαπημένος της πριν τον διαγωνισμό και λίγο πριν μετακομίσουν μόνιμα για να μείνουν στην Τουρκία.

    Δείτε τη συνέντευξη της Χαράς Παππά στους «Κου Κου»:



    ΣΧΟΛΙΑ