• LIFE&STYLE

    GNTM: Όλη η αλήθεια για τον τελικό και τη νικήτρια

    • NewsRoom

    GNTM 2019


    Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, που ισχυρίζονται πως γνωρίζουν ποια είναι η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM.

    Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει, καθώς η νικήτρια δεν έχει ακόμη αναδειχθεί, αλλά, αντιθέτως, θα προκύψει από μία ζωντανή διαδικασία, που θα προβληθεί από τη συχνότητα του Star την ερχόμενη Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου.

    Σε αυτή τη φάση, 5 είναι οι κοπέλες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι, με στόχο να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο του Greece’s Next Top Model, αλλά και τα έπαθλα που συνοδεύουν τον τίτλο αυτό.

    Οι πέντε κοπέλες είναι η Κάτια, η Κέισι, η Χαρά, η Άννα Μαρία και η Μαρία.

    Στα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης, που όπως είδαμε στο τρέιλερ οι 5 φιναλίστ ταξίδεψαν ως το Μιλάνο, αναμένεται να αποχωρήσουν δύο ακόμη διαγωνιζόμενες, ώστε να διαμορφωθεί η τριάδα που θα διεκδικήσει στον τελικό τον τίτλο του GNTM, παίρνοντας τη σκυτάλη από την περσινή νικήτρια, Ειρήνη Καζαριάν.

    Πώς θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια

    Σύμφωνα με την παραγωγή του ριάλιτι μόδας, οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού, που θα αναδείξει τη νικήτρια, είναι τρεις. Οι τρεις φιναλίστ θα κληθούν να φέρουν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο τις τρεις δοκιμασίες, που μπορεί, εκτός από φωτογράφηση, να περιλαμβάνουν και γύρισμα διαφημιστικού σποτ, όπως είχαμε παρακολουθήσει και στον περσινό τελικό.

    Φωτογράφος του περσινού μεγάλου τελικού του GNTM ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, ενώ όπως όλα δείχνουν κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών θα είναι παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Άγγελος Μπράτης. Επίσης, το «παρών» θα δώσουν η μέντορας των κοριτσιών, Έλενα Χριστοπούλου και η art director, Ζενεβιέβ Μάντζαρη.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, πριν από μερικές ημέρες, γυρίστηκαν ήδη δύο από τις δοκιμασίες του τελικού, ενώ τα κορίτσια έχουν ακούσει τη βαθμολογία τους γι’ αυτές. Η εκπομπή παρουσίασε και τη συνολική βαθμολογία των τριών φιναλίστ του GNTM για τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, προηγείται η Κάτια με 74 βαθμούς, ακολουθεί η Άννα Μαρία με 73 βαθμούς και, τέλος, η Κέισι με 72 βαθμούς.

    Οι δοκιμασίες του τελικού λοιπόν, έχουν ήδη γυριστεί και οι διαγωνιζόμενες που βρίσκονται στην τελική τριάδα του GNTM 2 δεν έχουν παρά να περιμένουν το βράδυ της Πέμπτης για το οριστικό αποτέλεσμα.

    Στο πλατό θα δούμε όλες τις διαγωνιζόμενες που βρέθηκαν φέτος στο σπίτι του GNTM 2. Η εκπομπή θα βγει ζωντανά στον αέρα του STAR το τελευταίο μισάωρο, πριν την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας. Κατά τη διάρκεια του Live θα ανακοινωθεί η τελευταία βαθμολογία των κριτών, αλλά και τα αποτελέσματα της ψήφου των τηλεθεατών. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πρακτικά αδύνατο, παρά τα όσα αναφέρονται στα spoiler που κυκλοφορούν, να προβλέψει κανείς τη νικήτρια του GNTM.



    ΣΧΟΛΙΑ