• LIFE&STYLE

    GNTM: Νεύρα, εντάσεις και κλάματα έφερε το makeover των μοντέλων (pics)

    • NewsRoom


    Η ώρα του πολυαναμενόμενου makeover έφτασε για τα μοντέλα του GNTM 3, με κάποιους να ενθουσιάζονται με τα νέα τους looks και άλλοι να ξεσπούν σε κλάματα.

    Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές του διαγωνισμού, καθώς μετά την είσοδό των μοντέλων στο σπίτι του GNTM και μετά από μερικά επεισόδια, οι εξιδεικευμένοι hair stylists αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν το κεφάλι των παικτών.

    Στην αρχή η Ζενεβιέβ παρέδωσε στα μοντέλα φωτογραφίες με τα looks που οραματίζεται ο κομμωτής, Βασίλης Διαμαντόπουλος, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν στα έμπειρά του χέρια, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς και φόβους μερικών.

     Σε δάκρυα ξέσπασαν η Λία και η Ειρήνη, καθώς ήταν εκείνες που αποχωρίστηκαν τα μακριά τους μαλλιά για μια αγορέ κουπ. Επόμενη μεγάλη αλλαγή στα κορίτσια έγινε στην Ίριδα, η οποία έγινε πλέον ξανθιά.

    Από την πλευρά της, η Βίκυ Καγιά σχολίασε για το κούρεμα της Λίας: «Λοιπόν, μεγάλη αλλαγή! Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή».

    Με τη σειρά της η Ειρήνη σχολίασε για τη δική της αλλαγή: «Είμαι μια άλλη Ειρήνη, θα μου πάρει πολύ καιρό να το συνηθίσω. Είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου!».

    Όσο για τα αγόρια του διαγωνισμού, από τις πιο σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή τους είναι εκείνες που έγιναν στον Δημοσθένη, ο οποίος αποχωρίστηκε το μούσι του και έγινε άλλος άνθρωπος, αλλά και του Κωνσταντίνου, ο οποίος αποχωρίστηκε τις μπούκλες του. Ξανθοί έγιναν ο Έντουαρντ, ο Εμάνουελ και ο Ηρακλής!

    Δείτε το πριν και το μετά των μοντέλων του GNTM 3:

    Ανδρέας
    Σήφης
    Δημοσθένης
    Έντουαρντ
    Εμιλιάνο
    Εμμάνουελ
    Παναγιώτης
    Ηρακλής
    Ρασέλ
    Παρασκευή
    Μαρινέλα
    Μαριαγάπη
    Λία
    Ίριδα
    Ειρήνη

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ