• LIFE&STYLE

    GNTM: Μεγάλη νικήτρια η Κυβέλη – Οι πρώτες δηλώσεις της

    • NewsRoom
    GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου

    Κυβέλη Χατζηευστρατίου


    Τον τίτλο του GNTM για το 2021 κέρδισε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

    Με αποφασιστικότητα και προσήλωση,  η Κυβέλη κατόρθωσε να λάβει τους περισσότερους πόντους στις κρίσιμες δοκιμασίες του τελικού και να στεφθεί η μεγάλη νικήτρια.

    Τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό μοντέλων έλαβε η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Όλγα Ντάλλα, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

    Οι τρεις φιναλίστ μάγεψαν τους κριτές με τη χάρη και τη σαγηνευτική ομορφιά τους, όμως, μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα έβγαινε νικητής.

    Στο δεύτερο μέρος του τελικού, τα μοντέλα πέρασαν από δύο δοκιμασίες.

    Αρχικά, χρειάστηκε να περπατήσουν στη μεγάλη πασαρέλα. Στο πλευρό τους βρέθηκαν οι 17 συμμετέχοντες του διαγωνισμού μόδας, όπως και η Βίκυ Κουλιανού, που επέστρεψε για να εμψυχώσει τα παιδιά σε μία δοκιμασία που απαιτούσε στιλ και δυνατές επιδόσεις.

    Η μάχη για τη βαθμολογία συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον, με την Κυβέλη να έχει το προβάδισμα με τους περισσότερους βαθμούς.

    Η τέταρτη και καθοριστική δοκιμασία αποκαλύφθηκε και αποτελούσε ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό, όπου καλούσε τους φιναλίστ να συμμετέχουν σε ένα πολύωρο γύρισμα με πολλά cut, διαφορετικά outfits και σκηνικά, σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη βίλα. Τα μοντέλα κρίθηκαν με βάση την κίνηση, την υποκριτική, την έκφραση, αλλά και το περπάτημα.

    Το τελευταίο μισάωρο -όπως κάθε χρόνο- μεταδόθηκε ζωντανά, με τους τέσσερις κριτές, Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό να αξιολογούν το τελικό αποτέλεσμα.

    Στο πλατό ήταν και ο coach των μοντέλων, Γιώργος Καράβας για να συντονίσει όλες τις ενέργειες.

    Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία έτρεχε για όλη την εβδομάδα και το κοινό μπορούσε να ανατρέψει τη βαθμολογία των κριτών.

    Στο φινάλε, ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε ότι το μοντέλο που κατακτά την πρώτη θέση, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

    Παράλληλα, η Κυβέλη εξασφάλισε και ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ.

    Η συνεργασία του GNTM με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London συνεχίζεται και προσφέρει ένα συμβόλαιο για το μοντέλο που κατέκτησε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

    Συγκίνηση για την Κυβέλη

    Η μόλις 19 ετών μελαχρινή εμφανίστηκε συγκινημένη, αλλά και ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τη νίκη της. Μετά το τέλος του GNTM δήλωσε:

    «Το όνειρό μου από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω! Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου!».

    Ποια είναι η νικήτρια του GNTM 4

    Η Κυβέλη είναι 19 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα.

    Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

    Στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling.

    Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της.

    Στον διαγωνισμό μπήκε με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

    Motto: «Now or never».

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor 5: Η αναχώρηση των Μαχητών και ποιοι είναι οι 12 Διάσημοι (video)

    Η Ντόλι Πάρτον κατέρριψε τρία νέα ρεκόρ Γκίνες

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ