array(0) {
}
        
    
Menu
3.17%
Τζίρος: 387.76 εκατ.

SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club

Life & Style

GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση της Βίκυς Καγιά; (video)

Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Comments

Την τέταρτη κριτή που θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά στον νέο κύκλο του GNTM, που έρχεται σύντομα στο STAR, αναζητά το κανάλι, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή.

Το μοντέλο, που αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων την περασμένη σεζόν και βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στον ALPHA, όπου παρουσιάζει τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Pop Up» φημολογείται ότι θα επιστρέψει στο STAR και το GNTM.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά: «Παρουσιάστρια στο Greece’s Next Top Model θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Αλέξης Μίχας συμπλήρωσε ότι: «Οι βραδινές πληροφορίες που είχα, αυτό αναφέρουν. Τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα γιατί ο χρόνος πιέζει».

Πάντως, μέχρι στιγμής το STAR δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Βίκυ Καγιά αποχωρεί από το δημοφιλές GNTM προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του νέου χορευτικού σόου Dancing with the Stars.

Δείτε βίντεο:

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Πώς σχολίασε ο Γιώργος Καράβας την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά: Η πρώτη αντίδραση μετά την έξοδό της από το GNTM (video)

Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά – Ποιο νέο show θα αναλάβει

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: Είναι self-made woman και σοβαρός επαγγελματίας (video)
Akylas-Eurovision: Το σκηνικό, οι αναφορές στην αρχαιότητα και οι συμβολισμοί
Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος ίδρυσε νέα εταιρεία – Ποιος είναι ο CEO
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με τόσα ρεκόρ… ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί
Νότης Σφακιανάκης: Ξανά πένθος για τον τραγουδιστή
Met Gala 2026: Όταν η τέχνη του μετάλλου συνάντησε τη θηλυκότητα δια χειρός Celia Kritharioti!
Το Disney+ στο Champions League με «πακέτο» 775 εκατ. ευρώ! Όλες οι χώρες, τα deals και το σχέδιο των 5 δισ. της UEFA
3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
Emily in Paris: Αυτό είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο (video)
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία στο τρίτο της παιδί