• LIFE&STYLE

    GNTM: Αποχώρησε για δεύτερη φορά (video)

    • NewsRoom

    Μαριαγάπη και Εμμάνουελ


    Στο πλαίσιο μιας καμπάνιας για γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, τα μοντέλα του GNTM 3 κλήθηκαν να δημιουργήσουν σε ζευγάρια γράμματα της αλφαβήτου.

    Η ανατροπή, όμως, ήρθε όταν ανακοινώθηκε πως πρέπει να φωτογραφηθούν ενώ βρίσκονται πάνω σε… ξυλοπόδαρα!

    Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά του GNTM πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπαθούσαν να σταθούν στο… ύψος των περιστάσεων.

    Το ζευγάρι που εντυπωσίασε περισσότερο και κέρδισε τη δοκιμασία ήταν ο Αιμιλιάνο και ο Δημοσθένης, οι οποίοι κερδίζουν μαζί για δεύτερη φορά στον διαγωνισμό.

    Αντίθετα, το ζευγάρι που τα βρήκε σκούρα ήταν η Μαριαγάπη και ο Εμμάνουελ, με τον τελευταίο να είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και να αποχωρεί για δεύτερη και τελευταία φορά από το GNTM 3.

    Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, ο Εμμάνουελ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram:

    «The Journey just begins. Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση! Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορά) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποία το έζησα όλο αυτό κι στους ανθρώπους μπροστά αλλά κι ΠΙΣΩ από τις κάμερες…

    (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονολήπτες και όλα τα άτομα της παραγωγής) που έκαναν αυτή την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε και λέμε, λοιπόν, ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά και να με ξαναγνωρίσετε».

    Τι θα δούμε απόψε

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Bon Jovi παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ μέσω Facebook

    Big Brother: Η άγνωστη σχέση του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

    Big Brother: Πρώην παίκτες έσπασαν την καραντίνα και έκαναν πάρτι – Τι απαντά η Ραΐσα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ