• LIFE&STYLE

    GNTM 3 spoiler: Αυτοί είναι οι παίκτες που επιστρέφουν σήμερα (video)

    • NewsRoom


    Με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο επιστρέφει σήμερα το GNTM 3 στο STAR, καθώς για πρώτη φορά στον διαγωνισμό μοντέλων θα επιστρέψουν τέσσερις παίκτες που έχουν αποχωρήσει τις προηγούμενες εβδομάδες.

    Η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τη βοήθεια του head of scouting του διεθνούς πρακτορείου μοντέλων Elite επιλέγουν τέσσερις πρώην διαγωνιζόμενους για μια δεύτερη ευκαιρία στο GNTM.

    Την ανακοίνωση έκανε η Βίκυ Καγιά στο σπίτι του GNTM, με κάποια από τα μοντέλα να δυσαρεστούνται με την απρόσμενη εξέλιξη.

    Μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου», μάθαμε τα ονόματα των δύο μοντέλων που δεν καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν τον head scouter του πρακτορείου και δεν επιστρέφουν στον διαγωνισμό, αλλά και το πρώτο όνομα που επιστρέφει.

    Σύμφωνα με τα spoiler, λοιπόν, ο Παναγιώτης Πέτσας, αλλά και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι ανάμεσα σε εκείνους που δεν επιστρέφουν στο σπίτι. Αντίθετα, η Ίριδα είναι η πρώτη παίκτρια που κερδίζει μια δεύτερη ευκαιρία και μπαίνει ξανά στον διαγωνισμό.

    Δείτε το πρώτο απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

    Δείτε τα spoiler:

    Διαβάστε επίσης:

    The Crown: Όταν οι Ολίβια Κόλμαν και Τζίλιαν Άντερσον συνάντησαν την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

    «Σπίτι με το MEGA» και τον Διονύση Σαββόπουλο το Σάββατο

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ