• LIFE&STYLE

    Γνωρίστε το πρώτο μοντέλο μεγάλου μεγέθους του οίκου «Louboutin»


    Σε μια σημαντική κίνηση προς την ευρεία ένταξη χωρίς αποκλεισμούς στο χώρο της μόδας, η φίρμα υποδημάτων και μακιγιάζ «Christian Louboutin» αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι η Clementine Desseaux, ένα μοντέλο μεγάλου μεγέθους από τη Γαλλία, θα είναι το πρόσωπο του νέου κραγιόν της εταιρείας «Louboutin». Αυτή είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη φίρμα πολυτελείας, που ιδρύθηκε το 1992, χρησιμοποίησε μοντέλο μεγάλου μεγέθους σε μια διαφημιστική καμπάνια, αναφέρει το «Bustle».

    «Ο κανόνας ομορφιάς αλλάζει και οι διαφορές που παλαιότερα ήταν αδυναμίες, έχουν πλέον μετατραπεί σε δυνάμεις», είπε η Desseaux στο «Daily Mail» του Ηνωμένου Βασιλείου, μιλώντας για την καμπάνια της εταιρείας «Louboutin». «Το να είσαι με καμπύλες και με φακίδες δεν ήταν ποτέ εύκολο όταν ήμουν στη Γαλλία. Τώρα η ομορφιά αλλάζει και οι εμπορικές φίρμες βάζουν τα κορίτσια που είναι διαφορετικά στο προσκήνιο».

    agathh

    Ο νέος ρόλος της Desseaux στην διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας «Louboutin» έρχεται εν μέσω της συνεχόμενης συζήτησης γύρω από την ένταξη των μοντέλων μεγάλου μέγεθους στην κυρίαρχη τάση της μόδας. Τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Lane Bryant #PlusIsEqual» μοντέλα μεγάλου μέγεθους έκλεισαν την Times Square, κατά τη διάρκεια της «Εβδομάδας Μόδας» στη Νέα Υόρκη, για να επιστήσουν την προσοχή στην έλλειψη της διαφορετικότητας του σώματος στα παραδοσιακά σόου πασαρέλας.

    «Η αγορά μεγάλου μεγέθους ανθεί, και οι επιλογές που προσφέρονται σε γυναίκες με καμπύλες έχουν αναπτυχθεί πάρα πολύ» είπε η Desseaux στο «Refinery21» σε μια συνέντευξη το 2014. «Αλλά ακόμα χρειαζόμαστε πιο μοναδικά, αποκλειστικά, μοντέρνα κομμάτια και συλλογές».



    ΣΧΟΛΙΑ