• LIFE&STYLE

    Γιώργος Πατούλης για Μαρίνα Πατούλη: «Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία» (video)

    • NewsRoom

    Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη


    Με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη ήρθε σε επικοινωνία η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη αναφορικά με την κρίση που περνάει ο γάμος τους.

    Η φιλόλογος και δημοτική σύμβουλος Πεύκης αποκάλυψε χθες μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε» πως βιώνει ένα «πένθος», καθώς ο σύζυγός της έχει φύγει από το σπίτι τους εδώ και 2,5 μήνες και δεν υπάρχει μεταξύ τους επικοινωνία.

    Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πατούλης προτιμά να μην μιλάει δημόσια για τα προσωπικά του, ενώ επικεντρώνεται στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ειδικά εν καιρώ πανδημίας.

    Μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο κ. Πατούλης δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει κάτι για τα προσωπικά του, ενώ προτεραιότητά του είναι να προστατεύσει το παιδί του, που είναι στην εφηβεία.

    «Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω ‘τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;’. Μου λέει ‘ψάχνω γιατρούς’. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. ‘Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας’, είπα. Κατάλαβα ότι δε θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει ‘επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Πατούλη.

    Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς δημιουργήθηκε έντονη συναισθηματική φόρτιση και σε συνδυασμό με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της.

    Πλέον, η κ. Πατούλη επέστρεψε σπίτι της και βρίσκεται δίπλα στο παιδί της.

    Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης: Ο κεραυνοβόλος έρωτας στην Πάρο, τα 35 χρόνια κοινής πορείας και η κρίση στον γάμο τους

    Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα Πατούλη: «Απαξιώνει να μου μιλήσει ο Γιώργος, δεν ξέρω πού μένει» (video)

    Γιώργος Πατούλης: Θετικός στον κορονοϊό ο περιφερειάρχης Αττικής



    ΣΧΟΛΙΑ